Skin Care Time!!!



So everyday I need to make-up for my work and of course because I really enjoy it. But on the other hand I have less time to take care of myself and especially my face and my skin. But again we only need 5 minutes per day! Oh yes, I think this is tiny gift we can offer to ourselves!!!

Καθε πρωί λοιπόν χρειάζεται να μακιγιαριστώ για το γραφείο αλλά και γιατί το απολαμβάνω. Αλλά από την άλλη δεν έχω χρονο για να περιποιηθώ τον εαυτό μου και ειδικά το πρόσωπο και το δέρμα μου. Αλλά και πάλι, χρειάζονται τελικά μόνο 5 λεπτά τη μέρα! Ω ναι, κάτι σα μικρό δωράκι για τον ευατό μας!



5 minutes a day just to clean up our face, on the morning or before going to bed. For many years I was trying to find a natural soap that it would clean my face, without drying it and with a great aroma. To be honest, I failed. That's why I have stopped using soap. But then I discovered the handmade soaps from Despoina! She was really kind to send me a few from her collection to try and I am not sure which one is my favorite so far!

5 λεπτά τη μέρα λοιπόν για να καθαρίσουμε προσωπάκι μόλις ξυπνήσουμε ή το βράδυ πριν κοιμηθούμε. Για πολλά χρόνια έψαχνα να βρω ένα σαπουνάκι να καθαρίζω πρόσωπο, αλλά χωρίς να το ξηραίνει και φυσικά με ωραιο άρωμα. Για να πω την αλήθεια, δεν τα κατάφερα. Γι αυτό και κακώς σταμάτησα να χρησιμοποιώ σαπούνι! Αλλά μετά ανακάλυψα τα χειροποίητα σαπούνια της Δέσποινας. Η ίδια ήταν πολύ ευγενική και μου πρόσφερε μερικά από τη συλλογη της για να δοκιμάσω και μέχρι τωρα δεν εχω καταλήξει πιο είναι το αγαπημένο μου.


When I opened the package an amazing aroma was spread in the room. The aroma of honey and milk and alloy and...  fresh! I got two different types of soap and more specifically a soap for my face and my body with goat milk and honey and a second one pure for my face with aloe and red clay ! Both of them with an amazing aroma. I tried them and still do and I have to say that:
- I finally managed to find a soap that does not dry my skin
- Actually it makes it even smoother
- And you do not need to use any facial cream afterwards! 
- Ιt is also great to remove your make up.

I am in love with these soaps that's why I just got soaps for my kids with chamomile and goat milk, in a great price! Where you can find them? In Despoina's facebook page. Ask her everything you want and she will reply with tips and advice for your skin!

Όταν ανοιξα το πακέτο ένα καταπληκτικό άρωμα γεμισε το δωμάτιο. Το άρωμα μελιού και γάλακτος και αλόης και... καθαριοτητας! Πήρα δύο διαφορετικά είδη σαπουνιου και πιο συγκεκριμένα ένα σαπούνι για το πρόσωπο και το σώμα με κατσικίσιο γάλα και μέλι και ένα για το πρόσωπο με αλόη και κόκκινο άργιλο. Και τα δύο με καταπληκτικό άρωμα. Τα δοκίμασα λοιπόν και ακόμα βέβαια το κάνω και έχω να πω τα εξής:
- Κατάφερα τελικά να βρω ένα σαπούνι που δεν ξηραίνει την επιδερμίδα μου
- Βασικά την κάνει ακόμα πιο απαλή
- Και δε χρειάζεται να χρησιμοποίησετε μετά κρέμα προσώπου
- Ενώ είναι τέλειο για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ

Τα λάτρεψα λοιπόν και γι αυτό μόλις πήρα και σαπουνάκια για τα μικρά με κατσικίσιο γάλα και χαμομήλι σε καταπληκτική τιμή! Που μπορείτε να τα βρείτε; Στη σελίδα στο facebook της Δέσποινας. Απλά ρωτήστε την και πάντα είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει και να σας δώσει tips και συμβουλες. 


So, what do you use to take care of your face and your skin???
Λοιπόν, εσείς τι χρησιμοποιείτε για να περιποιηθείτε πρόσωπο και δέρμα;;


mats mouts
post signature

13 comments :

  1. είναι πραγματικά τέλειο όταν βρίσκεις το προιόν που ταιριάζει απόλυτα στη δική σου επιδερμίδα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ω ναι! σε βγαζει απο μεγαλο αγχος!

      Delete
  2. Ωραία !!!! και φυτικό ...παω να δω το fb ...
    καλο Σαββατοκυριακο ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις κατι να σου αρεσει. φιλακια!

      Delete
  3. Το σαπούνι που φτιάχνεται με φυσικά υλικά είναι όντως το καλύτερο, όχι μόνο για το πρόσωπο αλλά και το σώμα!! Τα σαπουνάκια δείχνουν τόσο όμορφα!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και ειναι κουκλα! και με φοβερο αρωμα. γενικα τα εχω λατρεψει!

      Delete
  4. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σαπούνι αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Το bioderma είναι το αγαπημένο μου! Με ότι και να έχω ξεβάψει ή καθαρίσει την επιδερμίδα μου στο τέλος θα το περάσω και με bioderma... Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. δεν το εχω δοκιμασει. αλλα ειχα περασει απο φασεις incocept και αλλων προιοντων που απλα δεν μου εκαναν!

      φιλακια κουκλα :)

      Delete
  5. Σαπουνάκι για το το πρόσωπο ε! Δεν είναι άσχημη ιδέα! Θα μπω να χαζέψω στης Δέσποινας! Ευχαριστούμε για την παρουσίαση!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Παρακαλούμε :) ελπίζω να βρεις κατι να σου αρεσει...δε θα το μετανοιωσεις!

      Delete
  6. Το ξερω απο πρωτο χερι και το αγαπω!!!

    ReplyDelete
  7. ουαο. τελεια φαινονται

    ReplyDelete
    Replies
    1. και ειναι! να τα δοκιμασεις :)

      Delete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin