Coconut in your bath and a Giveaway!


Λατρεύω το Καλοκαίρι, νομίζω όλοι το έχουν καταλάβει αυτό, αλλά λατρεύω και κάθε τι Καλοκαιρινό! Για να το κάνω πιο εύκολο να το εξηγήσω... λατρεύω τα Καλοκαιρινά αρώματα! Ω ναι, είναι κάποια αρώματα που κατευθείαν μου φέρνουν κάτι από παραλία και διακοπες... όπως η Καρύδα! Οπότε ένας καλός τρόπος για να κρατήσω αυτό το όμορφο συναίσθημα, είναι να γεμίσω με καρύδα το μπάνιο μου!



Σημασία βέβαια δεν έχει μόνο το ωραίο άρωμα, αλλά και το προϊόν να είναι καλό, ειδικά όταν έχει να κάνει με το δέρμα μας! Τα προϊόντα αυτά λοιπόν τα ανακάλυψα αρκετό καιρό τώρα και ειλικρινά τα έχω λατρέψει! Αφρόλουτρο και body scrub για αρχή και μία καταπληκτική και άκρως ενυδατική κρέμα σώματος όλα με άρωμα καρύδας! Το scrub... κάνει απλά την τέλεια απολέπιση χωρίς να γδέρνει το δέρμα, αφού οι κόκκοι του έχουν ακριβώς την κατάλληλη υφή! Το αφρόλουτρο κρεμώδες και με καταπληκτικό αποτέλεσμα, κάνει το δέρμα τόσο απαλό! Η κρέμα σώματος, προσθέσει μία επιπλέον απαλότητα και ενυδάτωση χωρίς όμως να λαδώνει. Το τέλειο σετ για την καθημερινή μας περιποίηση που προσωπικά το έχω λατρέψει!



Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μπορείτε να τα βρείτε στη DMBhellas Και επειδή είμαι διπλά ενθουσιασμένη, όχι μόνο γιατί τα προϊόντα είναι ανεπανάληπτα, αλλά και γιατί είναι προϊόντα Ελληνικής εταιρίας, έχω από ένα δωράκι για δύο τυχερούς! Τι; έτσι θα σας άφηνα; Όχι βέβαια...αφού μου αρέσουν τα δώρα! Body Butter argan oil & citrus blossom!!!!

Τι πρέπει να κάνετε; Απλά πάρτε μέρος στο διαγωνισμό στη σελίδα ΕυΖην στο facebook για να σχολιάσετε και να κοινοποιησετε την εικόνα του διαγωνισμού και φυσικά να κάνετε tag τουλάχιστον δύο φίλες σας. Πατήστε λοιπόν ΕΔΩ!


Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 31 Οκτωβρίου 2016! 


Καλη επιτυχία!!!!
post signature



P.S This Giveaway is also sponsored by  kerdiseto , ediagonismoisaveandwinmydiagonismoi likekaikerdise diagonismos , nethall and by e-contest.

6 comments :

  1. Καλλυντικά και μάλιστα δικά μας,νομίζω ότι θα είναι υπέροχο για όποια τα καρδίσει...καλή επιτυχία!

    ReplyDelete
  2. Την λατρεύω την καρύδα και δεν την γνώριζα αυτή την εταιρεία οπότε καλά έκανες και μας την σύστησες Ζήνα μου :)

    ReplyDelete
  3. Ωραίος διαγωνισμος για αλλη μια φορα!

    ReplyDelete
  4. Είναι καταπληκτικά προϊόντα και συγχαρητήρια για τον διαγωνισμό!

    ReplyDelete
  5. Μμμμ η καρύδα μυρίζει υπέροχα! Τρέχω για τον διαγωνισμό!

    ReplyDelete
  6. Πρέπει να είναι καταπληκτικά προ'ι'όντα! Το άρωμα καρύδας το λατρεύω κι εγώ!

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin