Happy and Yummy Valentine's Day!!!!


Είναι απλά υπέροχο όταν λαμβάνεις δωράκια! Δε θα το κρύψω, οι μικρές εκπληξούλες απλά είναι αγαπημένες μου! Λόγω της ημέρας δεν ξέρω η αλήθεια είναι τι θα ήθελα περισσότερο. Κάτι για σπά ή μήπως κάτι γλυκό; Καραμελάκια  ή χαλαρωτικό μασαζ; Χμμμ, δύσκολη απόφαση!!! Και τα δύο θα ήταν ότι καλύτερο, οπότε φανταστείτε την εκπληξη μου όταν έλαβα απίστευτο και άκρως αγαπησιάρικο δωράκι από τη Fresh Line !!! 

Όχι λοιπόν, αν και μοιάζει με γλύκισμα, δεν είναι! Το άρωμα του απίστευτα φραουλένιο και με ένα υπέροχα κατακόκκινο χρώμα!!! Δεν ξερεις αν πρέπει να το φας ή να το λουστείς! Όπως και να έχει, σίγουρα θα το απολαύσεις! Γιατί είναι ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό καρδουλίστικο συλλεκτικό σαπούνι για την Ημέρα των Ερωτευμένων!!!! 


Για ελάτε λοιπόν να κάνουμε το δικό μας ξεχωριστό δωράκι στους αγαπημένους μας. Μία μικρή αφιέρωση.... Χάρισε ένα κομμάτι από την καρδιά σου σε όσους αγαπάς επισημαίνοντας τα ονόματά τους στο Facebook με την ένδειξη #Shareyourheart και  #Freshline… γιατί η αγάπη είναι για να τη μοιράζεσαι!!!


Να περάσετε υπέροχα!!!!


mats mouts
post signature

4 comments :

  1. μιας που είμαι σε δίαιτα...θα προτιμήσω το σπα!!!χαχαχα
    χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

    ReplyDelete
    Replies
    1. μαζι σου! χαχαχαχαχα

      Delete
  2. Οντως μοιάζουν με γλειφιτζούρι! φοβερα :)

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin