Body Waters by Fresh Line for this Summer!


Πάντα λάτρευα τα αρώματα! Και μάλιστα είχα και ακόμα έχω μία τρέλα με την εναλλαγή αρωμάτων ανάλογα την εποχή. Το Χειμώνα ένα άρωμα πιο βαρύ και Άνοιξη και Καλοκαίρι κάτι πιο λουλουδάτο ή φρουτώδες και αρκετά ξινούτσικο! Όσο για το Φθινόπωρο, λατρεύω την κανέλα και όλα εκείνα σε αποχρώσεις καφέ πορτοκαλί! Φανταστείτε λοιπόν τη χαρά μου όταν έλαβα πακετάκι από την αγαπημένη μου Fresh Line με τα νέα της Body Waters! Ξετρελάθηκα! Ένα πακέτο γεμάτο Καλοκαίρι και πολλά υπέροχα αρώματα!!! 


Πάντα λοιπόν θεωρούσα ότι ένα άρωμα χαρακτηρίζει μία γυναίκα. Άλλωστε όλες μας έχουμε εκείνο το αγαπημένο μπουκαλάκι που δε λείπει ποτέ από το μπουντουάρ μας! Είναι εκείνο που μας...προδίδει! Έτσι είμαι και εγώ, αλλά σίγουρα και μία αλλαγή πάντα είναι κάτι που μας ανανεώνει! Οπότε Καλοκαίρι σημαίνει κάτι δροσερό , κάτι απαλό, με φρουτώδη υφή και λίγο ξινούτσικο... σα να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου παγωτό! Σημαίνει ένα άρωμα που να μπορείς να το χαρείς όλη την ημέρα, να κρατάει ακόμα και όταν ιδρώνεις και κυρίως να το αντέχει το δέρμα μας με τη ζέστη! Και μπορώ να πω, ότι τα Body water της Fresh Line τα συνδυάζουν όλα αυτά καταπληκτικά! 


Δηλώνω λοιπόν φανατική τους! Το τελευταίο διάστημα απλά τα φοράω συνέχεια και με ξετρελαίνουν! Ένα ψέκασμα στο σώμα το πρωί και κρατάει όλη μέρα, δίνοντας σου μία υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας! Χωρίς οινόπνευμα αλλά με φυσική αλκοόλη από ζαχαροκάλαμο, φυτική γλυκερίνη και βοτανικά εκχυλίσματα, είναι άκρως υποαλλεργικά. Το Body Water με Κάρδαμο με το Λευκό Τσάι, ένας συνδυασμός ανεπανάληπτος, πολύ ιδιαίτερος που απλά με ξετρελαίνει! Ένα άρωμα που σου δίνει την αίσθηση του πιο σικάτου, αυτό που λέμε "βαρύ" άρωμα, αλλά παράλληλα χωρίς να σε "πνίγει"! Τέλειο κυρίως για τις απογευματινές ώρες! 


Και μετά κάτι Body Water με Φράουλα με Γάλα! Σα να τρως παγωτό!!!! Ένα άρωμα άκρως φρουτώδες, που σου δίνει την αίσθηση του παιδικού, το οποίο είναι ανάλαφρο και .... γευστικό! Όχι, δεν το τρώμε, απλά το φοράμε! Ένα άρωμα που λατρεύουν τα μικρά μου και που όταν το φοράω μου λένε πόσο... μαλακή και απαλή με νοιώθουν... οκ, έτσι το βλέπουν! χαχαχα


Αρωματικά Νεράκια λοιπόν για το σώμα μας για να δώσουμε μία άκρως υπέροχη δροσιά στο Καλοκαίρι μας! 

Εσένα, ποιο είναι το αγαπημένο σου;;;;




mats mouts
post signature

5 comments :

  1. ααα θα τα δοκιμάσω γιατί νομίζω ειδικά για το καλοκαίρι είναι ότι πρέπει! Ευχαριστούμε για την πρόταση!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αναμενω εντυπωσεις και από τα άλλα αρωματα της σειρας :)

      Delete
  2. Τα body waters τα αγάπησα απο το body shop, θα δοκιμάσω οπωσδήποτε και της fresh line!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα τα λετρεχεις , ειμαι σιγουρη :)

      Delete
  3. I enjoyed reading your postt

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin