Craft Party with Airplants and Air Balloons!!!


Καύσωνας! Η θερμοκρασία στα ύψη!! Με ένα μπουκάλι παγωμένο νερό ανά χείρας και κλιματιστικό μαζί με μία βεντάλια και η υπομονή αρχίζει να εξαντλείται! Θέλω δροσούλα και καφέ! Ξέρεις, έναν υπέροχο παγωμένο καφέ άκρως γευστικό να ξυπνήσει τις αισθήσεις! Και με καλή παρέα φυσικά... οπότε φύγαμε! Craft Party με αγαπημένες φίλες και ας σκάει ο τζίτζικας! Εμείς αντέχουμε και...πετάμε ψηλά!



Την τρέλα μου με τα αερόφυτα πλέον τη γνωρίζετε. Ξέρετε, εκείνα τα μικρά γλυκούλικα φυτά που δε θέλουν χώμα και που είναι από τα λίγα που αντέχουν στα χεράκια μου! Μετά λοιπόν τη μικρούλικη Woodland Σύνθεση μου με τη θήκη από καφέ εσπρέσσο, σειρά είχε άλλη μία κατασκευή για τα μικρά φιλαράκια μας!  Και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που το πρώτο craft party που διοργανώθηκε από το EfZin είχε έναν τόσο καλό υποστηρικτή, τα Airplants φυσικά!


Μία μεγάλη συλλογή από Tillandsia Ιonantha σε πράσινο και ροζ χρώμα μας περίμενε υπομονετικά να μαζευτούμε, να πάρουμε τα καφεδάκια μας και τα smoothies μας και τους χυμούς μας που μας ετοίμασαν για άλλη μία φορά τα υπέροχα κορίτσια του Terra Delicia και μαζί με τα μπισκοτάκια από βρώμη και ταχίνι, τις μπάρες από σοκολάτα και ρόδι και τις μικρές τραγανές μπουκιές δημητριακών...ξεκινήσαμε!


Υφάσματα, κυπελλάκια από καφέ εσπρέσσο, σχοινιά και κορδόνια, πομ πομ κορδέλες και βάλαμε μπροστά να ετοιμαστούμε για ταξίδι! Καλοκαιράκι γαρ και η τέλεια ευκαιρία να σκεφτούμε Καλοκαιρινές διακοπές και ταξίδια... οπότε τι θα λέγατε για μικρά γλυκούλικα Αερόστατα που θα μας πάνε αρκετά ψηλά να δροσιστούμε κιόλας;







 Οφείλω να ομολογήσω ότι η κατασκευή ήταν αρκετά δυσκολούτσικη, γιατί είχε τρία διαφορετικά στάδια. Να ετοιμάσουμε το μπαλόνι, να σταθεροποιήσουμε τα υφάσματα, να φτιάξουμε το καλάθι... και μετά φυσικά να το διακοσμήσουμε και να το στολίσουμε με το αερόφυτο μας! Φυσικά όταν είσαι σε δροσερό μέρος και με καλή παρέα, όλα είναι εφικτά. Οπότε όλα τα κορίτσια δημιούργησαν υπέροχα Αερόστατα και μάλιστα νομίζω ότι το διασκεδάσαμε πάρα πολύ! Δύσκολη κατασκευή, αλλά χαρήκαμε με το αποτέλεσμα! Έτοιμα λοιπόν τα Αερόστατα μας και με τους μικρούς επιβάτες τους ήδη να είναι μέσα!





Είτε κρεμαστά είτε με βάση, οι μικρές δημιουργίες μας βγήκαν αξιολάτρευτες! Και φυσικά για να είμαστε και καλές με τους νέους μας φίλους, έγινε και ένα μίνι μάθημα πως να τα περιποιούμαστε! Για όσες δεν ήταν εκεί, μην αγχώνεστε! Η κατασκευή αυτή θα γίνει αναλυτική ανάρτηση εντός των επόμενων ημερών, για να δημιουργήσετε και εσείς μαζί μας τα δικά σας αερόστατα!


Να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τα Airplants.gr για την συμμετοχή τους και φυσικά για την ευγενική τους χορηγία! Τέλος, να ευχαριστήσω θερμά όλες τις κοπέλες που κατάφεραν να έρθουν, αψηφώντας την τρομερή ζέστη που είχε τη συγκεκριμένη ημέρα! Γελάσαμε, απολαύσαμε καφέ, κουβεντιάσαμε, δημιουργήσαμε και πετάξαμε ψηλά! Ελπίζω όλες σας να περάσατε καλα! Εγώ πάντως χαλάρωσα...

Και στο επόμενο με το καλο λοιπόν...και Καλό μας Ταξίδι!!!!


mats mouts
post signature

22 comments :

  1. Ζίνα, εδώ άλλη μία που καταστρέφει συνήθως τα φυτά :p Μόνο με τους κάκτους χαιρετιόμαστε πολύ καιρό μετά από την πρώτη μας γνωριμία! :D Δεν έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα αερόφυτα (απορώ γιατί) και με ξεσήκωσες από την προηγούμενη σχετική ανάρτηση. Πολύ ωραία η ιδέα με τα αερόστατα και φυσικά αυτές οι συναντήσεις σας! Να περνάτε έτσι όμορφα και δημιουργικά πάντα! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστουμε πολυ Σοφακι! Μοιαζουμε...χαχα ξερανα κακτο προχθες και νομιζω θα τα παρατησω με τα φυτα. Αυτα ειναι τα μονα που με αντεχουν!

      Delete
  2. Παίζει να είναι από τις ωραιότερες κατασκευές για αερόφυτα και ας μοιάζει παιδική! Την λάτρεψα!!! Μπράβο βρε κορίτσια και για τον θεσμό των πάρτυ που έχετε καθιερώσει αλλά και για την δημιουργικότητα σας!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ω!!!! σε ευχαριστουμε παρα πολύ Χριστινα για το σχολιο σου!!!! :)

      Delete
  3. Είναι εξαιρετική ιδέα τα αεροφυτα και σε συνδυασμό με τα αερόστατα που φτιάξαμε τα απογειώσαμε! Ευχαριστούμε πολύ, τα περάσαμε σουπερ και στα επόμενα τώρα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω πολύ μαρακι που ηρθες! και που περασαμε και καλα :)

      Delete
  4. Πολύ καλοκαιρινή και εντυπωσιακή κατασκευή βρε κοριτσι. Και τα αεροφυτα είναι τελεια. Πολύ γλυκουλικα. Πόσο ζηλεύω τα craft party σας και όλες τις κατασκευές σας. Περιμένω με αγωνία το επόμενο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ειδαμε και εσενα, να ειναι καλα η τεχνολογια! Εισαι μακρυα φιλεναδα, αλλα την επομενη φορα θα εχεις υλικα να μας παρακολουθεις! χαχαχα

      Χιλια ευχαριστουμε :)

      Delete
  5. τι όμορφα που έγιναν τα αεροστατα σας!!!!και φυσικα αυτα τα αεροφυτα τα γυροφέρνω καιρο μιας και απο οτι διαβαζω θα ηταν τα μονα που θα επιβιωναν στα χερια μου!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχαχα μοιαζουμε εμεις. Καταφερα προχθες να ξερανω και κακτο!
      Χιλια ευχαριστω Λιτσα!

      Delete
  6. Ζήνα μου μαζί με τα αεόφυτα απογείωσες και εμάς!! Ήταν η δροσιά μέσα στον καύσωνα!!! Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για το υπέροχο απόγευμα που μου χάρισες!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγω σε ευχαριστω για την υπεροχη παρεα Εφη! Και στο επόμενο με το καλο :)

      Delete
  7. Αφού τα κατάφερα και έφτιαξα και αερόστατο είσαι η τέλεια δασκάλα Ζήνα μου! Σ' ευχαριστούμε πολύ για ένα υπέροχο απόγευμα γεμάτο κουβεντούλα και crafting!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχαχα λες;;; χιλια ευχαριστω! το διασκεδασα πολυ!

      Delete
  8. Λατρεψα την κατασκευή και χάρηκα τόσο πολύ που απέκτησα τα πρώτα μου αερόφυτα!
    Ζηνάκι ευχαριστούμε πολύ πολύ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαιρομαι πολυ που σοου αρεσε και ας παιδευτηκαμε λίγο! χαχαχαχα χιλια ευχαριστω για όλα Ελένη!

      Delete
  9. Είστε τόσο καταπληκτικές και πολύ μπροστά με αυτά τα φοβερά σας craft parties. Συγχαρητήρια κορίτσια! Και η συγκεκριμένη κατασκευή τόσο cute!!! Μπράβο συνεχίστε έτσι! Σμουτς. Κάλη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχαχα σε ευχαριστουμε πάρα πολύ Κάλη μου!

      Delete
  10. Είναι θεϊκά! Μπράβο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαιρομαι που σου αρεσαν Σοφάκι! Χιλια ευχαριστω!

      Delete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin