Shopping Therapy : Coco's Style!!!!


Καλλυντικα; Κοσμηματακια; Αξεσουαρ; κρεμες σωματος και γενικα προιοντα περιποιησης; ιδεες και συμβουλες για μακιγιαζ; ή μήπως κανενα φουλάρι ή καμια κουπα με το προσωπικο σας μηνυμα; Ολα αυτα και ακομα περισσοτερα τα εχει το Σοφακι στο Coco's Style! Ενα petite μαγαζακι στο κέντρο της Μυτιλήνης γεμάτο όμως με πολλές ιδεες και μικρους θυσαυρούς για εσας και για τις φιλες σας!



Μία υπέροχη παλέτα χρωματων σας περιμένει! Βερνικια, κρέμες και αφρόλουτρα σώματος, καλλυντικα! Και όσο για τα αρώματα; ανεπανάληπτα! Και φυσικά μπορείτε να δοκιμάσετε και τα καλλυντικα και να πάρετε και ιδεες για το μακιγιαζ που ταιριαζει στο προσωπικο σας στυλ. Δεν ειναι φοβερο;


Εκεί λοιπόν πέταξαν και τα κουμποκοσμηματακια μου και βρεθηκαν μετα απο λιγες ωρες πτήσης! Και αφού ξεπακεταρίστηκαν και πήραν τον αερα τους, στολίστηκαν όπως τα cupcakes! Και η Σοφία όχι μονο τα προσέχει, αλλά τους αλλάζει και συχνα παρεες για να σας δώσει ακόμα περισσότερες ιδεες πως να τα συνδυασετε και να τα απολαυσετε! 


 

Περάστε λοιπόν για καφεδάκι και για κουβεντούλα και ειμαι σίγουρη ότι η Σοφία με το γλυκο της χαμόγελο, θα σας σκλαβώσει! 


Το Coco's Style θα το βρείτε στην οδο Αγιου Συμεων 5 στη Μυτιλήνη και το τηλ επικοινωνίας είναι 2251034442. Αλλά και για όσες είναι μακρυα, απλά ακολουθείστε τη σελίδα Coco's Style στο facebook για να μαθαινετε πρώτες όλες τις νεες προτάσεις της μοδας!


Σε ευχαριστω Σοφακι!


mats mouts

post signature

No comments :

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin