Coffee Break... and Chat #69


Καλημερες κούκλες!!!

Καλο Μηνα!!!! Και φυσικά Καλο Καφε... μια και σήμερα είναι η Ημερα αφιερωμενη σε αυτο το υπεροχο και θαυματουργο ροφημα! Γιατι ειμαι σιγουρη ότι και στην παρέα μας (εκτός από την Ακαματρα και ενα δυο ακομα) έχουμε φανατικες με τον καφε! Τουλάχιστον για μένα ειναι απόλαυση...το αρωμα του, η γευση του, η τελετουργια της ετοιμασιας του! Σε φλυτζάνα ή σε ποτήρι, πικρο ή γλυκό, κανονικό ή ντεκαφεινε...ειναι πάντα μια καλη παρεα σε καθε στιγμη της ημερας....ετσι;

Θα ήθελα να συνοψισω τους κανόνες ή μάλλον τα τιπς:

- Το παιχνίδι αυτό είναι ένα παρτάκι για κουβέντα και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, ακόμα  και αν δεν είναι blogger. Απλά χρησιμοποίησε ένα άλλο social link που θα ήθελες να μοιραστείς μαζι μας.
- Παρακάλω θα θέλαμε να δούμε το σχόλιο σου στη σημερινή ερώτηση. Άλλωστε το σημαντικό στο πάρτυ αυτό είναι να συζητήσουμε και όχι απλά να αφήσουμε ενα λινκ.
- Μπορούμε να σχολιάζουμε τις ιστορίες των υπολοίπων...είναι κουτσομπολίστικο πάρτυ αυτό, θυμάσαι;
- Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τους άλλους. Όμως θα ήταν ευχάριστο να ρίξουμε μια ματιά στα υπόλοιπα blogs...και ποιος ξέρει...μπορεί να βρούμε κάτι να μας αρέσει!
- Εαν θέλεις να φιλοξενήσεις τον καφε στο "σπιτι" σου, απλά στείλε ενα email στο ef.zin.creations@gmail.com


Και η ερωτησούλα μας.......



Και για σήμερα θα ήθελα δυο αναρτησεις σας...μία παλια ...πολλη παλια και μία από τις νεότερες. Για να εχουμε να διαβάζουμε :)




ματς μουτς
post signature

No comments :

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin