Terra Delicia traditional yummy products and a GIVEAWAY!!!!


Σας εχω εκπληξούλα σήμερα, έτσι για να μπει καλα το Φθινόπωρο. Τέρμα η δίαιτα, αλλά τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να αρχίσουμε υγιεινη διατροφη! Και εδω ειμαι εγω...σας εχω τραπέζι...και δεν εννοω το ξύλινο το έπιπλο, αλλά τα καλούδια επάνω σε αυτό. Εγω και η φίλη μου η Ακαματρα  μαζί με το Terra Delicia σας κάνουμε το τραπέζι! 

Και τι θα έχει αυτό; Ένα τσουβαλάκι από λινάτσα όμορφο και περιποιημένο με όλα τα καλούδια για ένα υπέροχο και γευστικότατο τραπέζι και φυσικά και γλυκιές απολάυσεις για μετα! Βάλτε λοιπόν την ποδιά σας, μουσικούλα στο ράδιοφωνο και ξεκινάμε να μαγειρεύουμε!





Δεν ξέρω για εσάς, αλλά μάλλον λόγω και των διαφόρων films έχω επηρεαστεί και πάντα όταν μαγειρεύω απολαμβάνω ένα ποτηράκι κρασι! Σερβίρω και μετα φυσικά προσπαθούμε να τελειωσουμε και το μπουκάλι! Το κρασί είναι νομίζω ένα από τα ποτά που δε λείπει ποτέ από ένα ελληνικό σπίτι, όχι μόνο για να το απολαύσουμε στο ποτήρι αλλά και για το φαγητο! Οπότε υπέροχο κρασάκι AKRA MOREA από την περιοχή της Μονεμβασιάς, ένα μοσχοφίλερο με φρουτώδες άρωμα και ευχάριστη οξύτητα!


Λατρευω τον τόπο μου και καθετι από αυτον...ειδικα τα σκιουφιχτα μακαρόνια του! Άλλωστε η Κρητικη διατροφή είναι πάρα πολλή γνωστή για το πόσο καλή και υγιεινη είναι. Οπότε για τους φίλους μου τα καλύτερα... σπιτικά μακαρόνια MELCO με 100% σιμιγδάλι!


Μακαρονάκια χωρις σαλτσούλα γινεται; όχι βέβαια! και τι σαλτσα! Από κατακόκκινες ζουμερες και αρωματικές ντομάτες! Και για να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστή ο Μανούσος πρόσθεσε και Ανθότυρο από το Ρέθυμνο! Δοκιμάστε τη στα μακαρόνια ή ακόμα και πάνω σε ψημένο ψωμί ή σε λαδερό κοκκινιστο φαγητο! 


Δε ξεχνάμε βέβαια οτι το καλό τραπέζι έχει πάντα σαλάτα με φρέσκα λαχανικά εποχής! Και το Terra Delicia σας προσφερει ένα απίθανο, γεμάτο υπέροχα αρώματα μείγμα για σαλάτες! Θα το λατρέψετε!

Και αφού τελειωσαμε το κυριως πιάτο, τι θα λέγατε για γλυκιές μπουκίτσες; Μήλο με Κανέλα ή Σταφίδα με Γιαούρτι. Απολάυστε τα ξεχωριστά ή μαζι! Είμαστε σίγουροι ότι δε θα ξέρετε πιο είναι τελικά το αγαπημένο σας!


Ένα καλό τραπέζι κλείνει πάντα με ένα φλυτζάνι αρωματικού καφέ espresso! Και ο Terra Delicia μας σκέφτηκε, οπότε ακόμα ένα δωράκι για τους λάτρεις του καφε και όχι μονο! Caffe del Doge Espresso Arabica! Τα λόγια είναι περιττα! Κλειστε τα μάτια και αφήστε τις αισθήσεις ελεύθερες...ο καφές αυτός σίγουρα θα σας συναρπάσει!


Εντυπωσιαστήκατε; Είμαι σίγουρη! Γι αυτό και το Παραδοσιακό Παντοπωλείο Terra Delicia τα προσφέρει όλα αυτα ως δώρο σε έναν νικητη

Και δεν τελειωσαμε εδω! Στο Terra Delicia μπορείτε να βρειτε καθε λογης μπαχαρικο, νοστιμότατους ξηρους καρπούς, πεντανόστιμα αλλαντικα και τυρια, σπιτική ρακή, μπύρες από Ελληνικές μικροζυθοποιείες, κρασια από Έλληνες οινοπαραγωγούς, ουζακι αρωματικο, αγνο μέλι, υπέροχες μαρμελάδες και πάρα πολλά ακόμα! Και το καλύτερο; όλα αυτα μπορειτε να τα δοκιμάσετε με τον καφε σας ή την μπύρα σας ή τη ρακη σας.... γιατί στο χώρο του μπορείς να απολάυσεις στιγμές χαλάρωσης με την παρέα σου με υπέροχα ποτά και καταπληκτικούς μεζέδες!

Γι αυτό ακριβώς έχουμε και δευτερο δώρο για άλλον ένα νικητή από την περιοχή της Αθήνας...Μεζε και Μπύρα για δύο άτομα!!!!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμο, απλά μπείτε στη σελίδα του ΕυΖην στο facebook και κάντε τον like, comment και share, με tag δυο τουλάχιστον φίλους... πατηστε ΕΔΩ! Και φυσικά μην ξεχάσετε να μπείτε και στο rafflecopter για να κερδίσετε επιπλέον συμμετοχες!

a Rafflecopter giveaway


Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου! 

Καλη σας επιτυχία!!!!


ματς μουτς
post signature


Υ.Γ. Το Terra Delicia εκτος από διαδικτυακα, μπορείτε να το βρείτε στο Γουδί στη λεωφορο Γ.Παπανδρέου 59. Ένα μέρος που ανετα μπορεί να γίνει το στέκι σας! 


P.S This Giveaway is also sponsored by  kerdiseto , ediagonismoisaveandwinmydiagonismoi likekaikerdise diagonismos , nethall and by e-contest

No comments :

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin