Handmade Love: Me and Mama Creations .... and a Giveaway!!!!!

Little princess cross stitch brooches


Christmas are coming...and what is my more favorite memory I have? Me having a huge cup of hot chocolate, sitting by the Christmas tree in our living room , playing with my brother Monopoli, my father next to us reading his book and my mother embroider a pillow or a table runner or something cute full of flowers and tiny princesses! And what an amazing picture...a beautiful embroidery on her legs and so many different and gorgeous colored threads around her!

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών...και ποια ειναι αγαπημένη μου αναμνηση; Να κάθομαι στο σαλόνι μας δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο απολαμβάνονται μία μεγάλη φλυτζάνα με ζεστη σοκολάτα, παίζωντας Μονοπολη με το αδελφό μου, τον πατέρα μας δίπλα να απολαμβάνει το βιβλίο του και τη μητέρα μας να κεντάει κάποιο μαξιλάρι ή τραπεζομαντηλάκι ή κάτι άλλο γλυκούλι γεμάτο λουλουδάκια και πριγκίπισσες! Μα δεν είναι τέλεια εικόνα... με ένα υπέροχο κεντημα πάνω στα πόδια της και πάρα πολλές χρωματιστές κλωστες γύρω της!

Cupcake Brooch

 I have always remember when we were going to my grandmother on the village, she was also liked embroidery art and her living room, the kitchen and the bedrooms were all of them decorated with cross stitch creations! That's why I adore this kind of art, because for me represents tradition, something from the past, something from the village, something really pure and beautiful. And when I discovered the cross stitch creations from Lia, I adored them asap...love from first sight! Cupcakes and ice creams and  fruits and little girls and flowers and... soooo many beautiful creations! And what is the best part? That you can use them, not only in your decoration, but as jewels and as Christening or baby shower favor gifts! 

Πάντα θυμάμαι όταν πηγαίναμε στο σπίτι της γιαγιάς στο χωριό, που επίσης λάτρευε να κεντάει και το σαλόνι, η κουζίνα και τα υπνοδωμάτια ήταν γεμάτα με κεντημένα αριστουργήματα! Γι αυτό λατρεύω την τέχνη αυτη, γιατί για μένα αντιπροσωπεύει κάτι από την παράδοση, κάτι από το παρελθόν, κάτι από το χωριό, κάτι αγνό και όμορφο. Και όταν ανακάλυψα τις δημιουργίες της Λίας, τις λάτρεψα αμέσως....ερωτας με την πρώτη ματια! Μικρά κεικ και παγωτά και φρούτα και μικρα κοριτσάκια και λουλουδια και.... τόσες πολές πανεμορφες δημιουργίες! Και πιο είναι το καλύτερο; Ότι μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε, όχι μονο στη διακόσμηση, αλλά και ως κοσμήματα και ως μπομπονιέρες και δώρα για πάρτυ!

*******************************************
Cupcake Hoop Art Decor

 Ονομάζομαι Λία και είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα οικονομικά και Μάρκετινγκ και δούλεψα σε επιχειρήσεις που κυρίως ασχολούνταν με τον κλάδο τον κατασκευών, για πάνω από 11χρόνια.

Cross stitch Cherry Brooch

Από τα παιδικά μου χρόνια ακόμα θυμάμαι την μητέρα μου ,είτε να κεντάει, είτε να πλέκει με βελόνες και βελονάκι και εγώ να συμμετέχω όσο μπορώ! Έχοντας λοιπόν το μικρόβιο της δημιουργίας, στον ελεύθερό μου χρόνο, παρακολούθησα σεμινάρια κοσμήματος και λαϊκής τέχνης στη Γερμανική Σχολή, στη Θεσσαλονίκη. Εννοείται φυσικά ότι μύησα και την μητέρα μου σε αυτό.


Ice Cream Baby Shower Favor Bags
  
Βλέποντας, λοιπόν, ότι, ό,τι δημιουργούσαμε για μας, άρεζε σε συναδέρφους και φίλους είπαμε να το πάμε ένα βήμα πιο πέρα ανοίγοντας το δικό μας μαγαζί στο ETSY που το ονομάσαμε αυτό ακριβώς που φανερώνει το όνομά του: « Οι δικές μου δημιουργίες και της μαμάς μου». Τώρα πλέον που δεν μένω στο πατρικό μου το να δημιουργήσουμε την καινούργια κολεξίον είναι και μία αφορμή για να πιούμε το καφεδάκι και να κάνουμε κάτι μαζί σαν μαμά και κόρη. Ποτέ ένα σχέδιο δεν καταλήγει όπως το έχει φανταστεί η μία ή η άλλη. Καθετί που κάνουμε είναι κοινό δημιούργημα, γιατί η μία συμπληρώνει την άλλη.

Teal Rose Cocktail Ring

 Το χειροποίητο το αγαπώ γιατί μεγάλωσα σε περιβάλλον με handmade-ανθρώπους. Η γιαγιά που ήταν μοδίστρα, Ο παππούς μου που έφτιαχνε παπούτσια, και η μητέρα που έφτιαχνε από πίνακες μπατικ μέχρι και οικολογική γούνα για τον εαυτό της!!!

*************************************************

Clown Cross Stitch Brooch and Christening Favor Gifts
Lia is not only a lover of cross stitch, but she also creates so beautiful amigurumi dolls for kids and sewing jewels! And if you wish to travel also back in your memories, her shop is just the perfect place!!!! Lia was also really kind to offer two gifts in EfZin friends:

- A discount coupon for 5euros for her etsy shop (code FORYOU)
- one of her amazing Hippie Crochet Friendship Bracelets of MeandMamaCretaions Collection for one lucky lady!


 Η Λία δεν είναι μόνο λάτρης της σταυροβελονιάς, αλλά δημιουργεί και καταπληκτικά κουκλάκια για παιδια με την τεχνικη amigurumi και πλεκτά κοσμήματα! Και αν και εσεις επιθυμείτε να ταξιδέψετε πίσω στις αναμνήσεις σας, το μαγαζί της είναι απλά το τέλειο μέρος!!!!! Η Λία ήταν πολλή ευγενική και προσφέρει δύο μοναδικά δωράκια για τις φίλες του ΕυΖην:

- Ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για το μαγαζάκι της (κωδικός FORYOU)
- Ένα από τα υπέροχα χίπικα πλεκτά βραχιολάκια της από τη συλλογής της MeAndMamaCreations για μια νικήτρια!

Hippie Crochet Friendship Bracelet
In order to have the chance to win it, just use the Rafflecopter below and earn more entries. Of course giveaway will be active also in facebook in order to share it, tag two friends and comment it!  If you wish to enter just click here.

Για να έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, απλά χρησιμοποιείστε το rafflecopter εδω και σκερδίστε επιπλέον συμμετοχες. Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός και στη σελίδα ΕυΖην στο facebook για να τον μοιραστείτε με δύο τουλάχιστον φίλους σας, να τον σχολιασετε και να τον κοινοποιησετε στο προφίλ σας, όλα για εξτρα συμμετοχες! Για να μπείτε πατηστε εδω.


a Rafflecopter giveaway




Winner will be announced  on the 7th of December. Until then, just admire Lia's creations!!!!


     Good Luck!!!! 


post signature


P.S This Giveaway is also sponsored by  kerdiseto , ediagonismoisaveandwinmydiagonismoi likekaikerdise diagonismos , nethall and by e-contest

No comments :

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin