Essence Cosmetics Christmas Giveaway!!!!


Αλήθεια, έχετε δει τα τελευταία καλλυντικα από την Essence;;;; Εγω τα ειδα και ξετρελάθηκα! Pastel, nude, ιριδιζουσες, σκουρες χειμωνιατικες αποχρώσεις για κάθε τυπο γυναίκας και για κάθε γουστο! Θα δείτε και τις δικές μου επιλογές σύντομα...απο του χρονου δηλαδη! Αλλά μια και το 2015 τελειωνει και ερχονται γιορτες, είπα να σας κάνω ένα δωρακι! Μα τι δωράκι... όλα αυτα σε πακετάκι για μια τυχερη!!!!


Οι επιλογές μου για εσας καθαρα σε pastel αποχρώσεις, τέλειες για τον Χειμώνα! Ξεκινάμε με ματάκια και ρουζ... απαραίτητα για ένα απαλό πρωινό μακιγιαζ... η δε μασκαρα είναι πραγματικα από τις αγαπημένες μου! 


Χειλάκια; ε ναι λοιπό, δεν τα αφήνουμε σκετα! Λίγη ακόμα λάμψη με απαλές nude ροζουλι αποχρώσεις! Και το καλύτερο; τα προστατεύει και από το κρύο!


Νυχακια δε θα ξεχνουσαμε βέβαια, ειδικα τώρα που ε΄χω πάθει και μία μικρη λατρεια στο ειδος! Γκρι ή απαλό ιριδίζον ανοικτό smoky γκρι ή μήπως λέγεται αλλιώς...χμμ...περιεργο αλλα υπεροχο χρωμα! χμμ... ή μήπως και τα δύο; Μα φυσικά, για να τα δοκιμάσετε και να αποφασίσετε και μόνες σας!

Όλα αυτα λοιπόν τα προσφέρει η Essence ως δώρο σε μία τυχερη. Για να λάβετε μέρος, τα βήματα είναι γνωστά.... ο διαγωνισμός τρέχει και στο facebook εδω αλλά και για extra συμμετοχες, χρησιμοποιήστε το rafflecopter.

a Rafflecopter giveaway


Η νικήτρια θα ανακοινωθεί στις 28 Δεκεμβρίου ώστε να παραλάβει άμεσα το δωρο της.


Καλή σας επιτυχία!!!!

post signature


P.S This Giveaway is also sponsored by  kerdiseto , ediagonismoisaveandwinmydiagonismoi likekaikerdise diagonismos , nethall and by e-contest

No comments :

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin