Coffee Break... and Chat #79

photo by LinaECreations

Καλημερα κούκλες!!!

Ξέρω ότι έληψα πολύ καιρό και ότι και ο καφές μας πήγε πίσω. Η αλήθεια είναι ότι πέρασα μια φαση να συνεχισω ή όχι το blogging και αυτό λύθηκε μόλις καταπιάστηκα να αλλάξω το blog.... ξέρετε σα να μεταποιείς παλιά ρούχα ένα πράγμα για να τα αγαπήσεις πάλι από την αρχή... ή μάλλον να ενθουσιαστείς πάλι από την αρχή. Νομίζω όλες ξέρετε αυτή τη φάση!


Το σπιτάκι μου λοιπόν ανακαινίστηκε αν και ακόμα πρέπει να "στρωσω" κάποια πραγματάκια. Δυστυχώς με την ανακαίνιση αυτή χάθηκαν όλα τα g+ σχόλια από τις προηγούμενες αναρτήσεις και τους καφέδες μας και δεν έχω ιδέα αν θα μπορώ να τα ανακτίσω! Μεγάλη η απώλεια δυστυχως! Ευκαιρία όμως να ξεκινήσουμε από την αρχη....

Τον προηγούμενο καφεδάκο τον απολάυσαμε σε αγαπημένο φιλικο blogσπιτο με δύο καταπληκτικές κυριες! Η Μαργαρίτα και η Νίκη, μας φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο! Χιλια ευχαριστουμε κουκλες!!!!

Θα ήθελα να συνοψισω τους κανόνες ή μάλλον τα τιπς:

- Το παιχνίδι αυτό είναι ένα παρτάκι για κουβέντα και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, ακόμα  και αν δεν είναι blogger. Απλά χρησιμοποίησε ένα άλλο social link που θα ήθελες να μοιραστείς μαζι μας.
- Παρακάλω θα θέλαμε να δούμε το σχόλιο σου στη σημερινή ερώτηση. Άλλωστε το σημαντικό στο πάρτυ αυτό είναι να συζητήσουμε και όχι απλά να αφήσουμε ενα λινκ.
- Μπορούμε να σχολιάζουμε τις ιστορίες των υπολοίπων...είναι κουτσομπολίστικο πάρτυ αυτό, θυμάσαι;
- Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τους άλλους. Όμως θα ήταν ευχάριστο να ρίξουμε μια ματιά στα υπόλοιπα blogs...και ποιος ξέρει...μπορεί να βρούμε κάτι να μας αρέσει!
- Εαν θέλεις να φιλοξενήσεις τον καφε στο "σπιτι" σου, απλά στείλε ενα email στο ef.zin.creations@gmail.com

Για σήμερα μία απλή ερωτησούλα, έτσι για να μπούμε απλά στο κλίμα σιγα σιγα! 

Του Αγίου Βαλεντίνου θα ήθελα....



Και για σήμερα θα ήθελα μέχρι δυο αναρτησεις σας, ότι αναρτησεις θελετε εσεις...παλιες, νεες, guest posts, μαγειρικής, κατασκευων.... γιατί εχω φτιάξει πολύ καφε και θελω να εχω να διαβαζω.... 





Αν καποια κοπέλα θα ήθελε να μας καλέσει στο blogσπιτό της, μη διστασει να μου το πει!


ματς μουτς
post signature





No comments :

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin