Αχ κουνελάκι.... 2016!!!!!


Όχι, δε χάθηκα στο υπερπέραν! Ούτε αποφάσισα να σταματήσω να γράφω και να ασχολούμαι με το blogging. Αυτό παραμένει μεγάλη αγάπη αν και ομολογώ ότι πολλές φορές πέρασε από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Όπως εκεί που το αποφασίζεις, ξαφνικά σκέφτεσαι ή βλέπεις κάτι, βγάζεις μία φωτογραφία και ξαναμπαίνεις στο τρυπάκι να γράψεις. Όσο και αν νυστάζεις, όσο και αν λες δεν αντέχω, αυτός ο τρόπος ήταν, είναι και πιθανόν να παραμείνεις ο δικός μου τρόπος να ξε-αγχώνομαι. Να ασχολούμαι με κάτι διαφορετικό από την καθημερινότητα!




Και φυσικά να ομολογήσω, ότι σε αυτό βοήθησε και το δωράκι από την κρυφή μου κουνελίτσα. Γιατί είναι απλά υπέροχο να δέχεσαι κάτι που ετοιμάστηκε με αγάπη και μεράκι από μία κοπέλα που δεν την ξέρεις από κοντά αλλά που όμως τη γνωρίζεις διαδικτυακα. Άλλωστε όλες μας μέσα στα μπλογκοσπιτάκια μας δεν «ανοίγουμε» τις πόρτες μας προς τα έξω; Και το Μαράκι, απλά μου υπενθύμισε ότι το blogging είναι κάτι παραπάνω από γράψιμο. Είναι η παρέα!

Ήρθε λοιπόν ο courier στο σπίτι και τον παιδεψα τον άνθρωπο, το ομολογώ, γιατί ξαναηρθε και δευτερη φορά χωρίς να με βρει! Η αυτού εξοχοτήτα μου τελικά παρέλαβε η ιδια το πακετάκι της  και εκεί στη μέση του δρόμου το άνοιξα! Βασικά είχε πλάκα το σκηνικό γιατί στο αμάξι περίμενε ο καλός μου με τα μικρά, τα οποία με χαζευαν να ανοίγω δώρο και να χαμογελάω και αυτά να έχουν κολλήσει μέσα στο αμάξι! Όχι αγάπες μου…το δωράκι αυτό είναι της μαμας! Ας έχω και εγώ μια φορά τη χαρά να το ανοίξω μόνη μου!!!!



Ένα υπέροχο πακετάκι στα χρώματα μου και άκρως  του γούστου μου! Λουλουδάκια, φτερά, αποξηραμένα λουλουδια και αυγουλάκια! Και φυσικά, όπως είναι έυκολο να φανταστει κανείς, μπορεί το Πάσχα να τελείωσε, αλλά η γλυκιά αυτή φωλίτσα παραμένει πάνω στην τραπεζαρία μου και εκεί θα μεινει σταθερα!

Και για όσες δε γνωρίζετε το συμπατριωτάκι μου τη Μαρία, απλά αφιερώστε λίγο χρόνο στο blog της και στη σελίδα της στο facebook , για να χαζεψετε υπέροχες ιδέες διακόσμησης και καταπληκτικές συνταγες και πολλά ακόμα!!!

Μαράκι χίλια ευχαριστω!!!!!!!!!!!!


ματς μουτς

post signature

20 comments :

  1. Το παθαίνω κι' γω αυτό... κάθε μέρα σταματάω το blogging και κάθε μέρα το ξεκινάω πάλι.... Πολύ όμορφη σύνθεση και αυτό το γήινο χρώμα ταιριάζει παντού πιστεύω! Τα φιλιά μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ειδικα όταν καλοκαιριάζει, ετσι? τα ίδια ακριβως! να το αφησω ή όχι?
      Σε ευχαριστω πολύ! τα χρωματα όντς ειναι απίθανα :)

      Delete
  2. Τι ωραίος συνδιασμός χρωμάτων!AriadnefromGreece!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εγω τον λάτρεψα! χιλια ευχαριστω Αριαδνη

      Delete
  3. Υπέροχο το δώρο!!!! τα αγαπημένα μου χρώματα!!!!Αυτή η ανταλλαγή μου άρεσε πολύ!!! μάθαμε πολλά!! και χαμογελάσαμε όλοι από ότι βλέπω!!!!!
    Άντε και του χρόνου!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω πολύ Ελένη! Νοιωσαμε παιδακια πάλι! και που να δεις τα Χριστουγεννα!

      Delete
  4. φοβερό, σε ήσυχα χρώματα όπως μου αρέσουν! Μπράβο Μαρία (meandmamablog.wordpress.com)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω πολύ Λία μου. Φιλάκια!

      Delete
  5. Πάρα πολύ όμορφο το δώρο της Μαρίας, κομψό και ρομαντικό!!! Μας έχει αποδείξει πολλές φορές πως έχει υπέροχο γούστο στη διακόσμηση!! Αυτό με το blogging και εγώ τα ίδια λέω... με πιάνουν κάτι βαρεμάρες και τσουπ κάνω ανάρτηση.. χαχαχα Τραβάτε με και ας κλαίω! Καλημέρα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχαχα ακριβως! τραβατε με κ ας κλαιω! χαχαχαχα

      Delete
  6. Να το χαρεις Ζήνα μου.. πάντα ξεχώριζει το ωραιο γούστο της Μαρίας. Αχ τα δώρα ποτε δεν φτάνουν...εε σαν τις διακοπές δλδ; χιχι !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ακριβως! σαν τις διακοπες....τωρα καταλαβαινω τα μικρα που θελουν και άλλο!

      φιλακια Ιρις μου

      Delete
  7. Πανέμορφο δώρο! Ευχαριστούμε πολύ για τη διοργάνωση Ζηνάκο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστω για τη συμμετοχη κουκλα! φιλακια πολλα!

      Delete
  8. Υπέροχο το δώρο σου Ζήνα μου σε πολύ γλυκά χρώματα!! Να το χαρείς!! Φιλάκια πολλά!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω πολύ Θαλεια!

      Delete
  9. Άκρως κομψό και περιποιημένο το δώρο σου Ζηνάκι αλλά δεν θα περίμενα κάτι διαφορετικό από την Μαρία! Με γεια. Φιλιά :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. ειμαι τυχερούλα που την είχα ταίρι μου! χιλια ευχαριστω Δημητρα!

      Delete
  10. Το γούστο της Μαρίας είναι φοβερό! Δεν θα περίμενα τίποτα λιγότερο από εκείνη!
    Είναι πανέμορφο και προσεγμένο! Και του χρόνου να είμαστε καλά Ζηνάκι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όντως Κατείνα, φοβερο γουστο! Σε ευχαριστω πολύ! και στο επόμενο με το καλο :)

      Delete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin