Christmas Party for kids!!!!


Ομολογώ ότι φέτος το advent calendar μας ήταν μία εξαιρετική αφορμή για να οργανωθώ! δεν το είχα ξανακάνει μέχρι τώρα, αλλά φέτος αφού και ο πρίγκιπας μπορεί πιο εύκολα να συμμετέχει σε δραστηριότητες, ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία και για να οργανωθώ και για να μπούμε στο κλίμα των εορτών από νωρίς! Και είναι όντως μεγάλη πρόκληση να ψάχνεις για το τι θα έχει κρυμμένο η κάθε μέρα! Γλυκίσματα και μικροδωράκια απαραιτήτως αλλά και δραστηριότητες εντός και εκτός σπιτιού! Τι καλύτερο λοιπόν από  ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Πάρτι για μικρά και μεγάλα παιδιά!


Σάββατο πρωί με ένα φοβερό ήλιο και διάθεση καταπληκτική, κατηφορίζουμε στο κέντρο με ένα κουλούρι με σουσάμι σε κάθε χέρι και ζεστό καφεδάκι για εμένα! Τα μικρά ενθουσιασμένα και για τη βόλτα αλλά και για το πάρτι που πηγαίναμε...βγήκε στο ημερολόγιο σήμερα! Χαλαρό περπάτημα και φτάσαμε στον πεζόδρομο της Ερμού, στο κτίριο του Συλλόγου Αρχαιολόγων! Εκεί η αγαπημένη μου Μάγδα από του Κάθε Μέρα Γονείς, μας περίμενε με ένα τεράστιο χαμόγελο!



Ο χώρος υπέροχος, δεν είχα ξαναβρεθεί εκεί. Και σε κάθε γωνία υπήρχε και μία δραστηριότητα να κάνεις. Μετά από αλμυρό κουλούρι, τα ζουζούνια ήθελαν κάτι γλυκό, οπότε μπισκότα, ζαχαρόπαστα σε πολλά χρώματα και αρχίσαμε τη δημιουργία! Συνεχίσαμε με ζωγραφική και να ομολογήσω ότι δεν το απόλαυσαν μόνο τα μικρα! Έκατσα στο πάτωμα και μαζί τους αρχίσαμε να παίζουμε με τα χρώματα και να το απολαμβάνουμε!



Πάρτι όμως χωρίς μουσική δε γίνεται, οπότε ένα πραγματικά ευχάριστο διάλειμμα με παραδοσιακά κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας μας, ήταν ότι καλύτερο! Πίσω στις δημιουργίες... γιατί το άρωμα της κανέλας και του γλυκάνισου μας τράβηξαν στην επόμενη δραστηριότητα! Μικρά ελαφάκια με κόκκινη μύτη και χριστουγεννιάτικα δεντράκια με αστεράκια στολίζουν πλέον το δέντρο μας στο σπίτι! 






Το απολαύσαμε! Ήταν ώρες χαράς και δημιουργίας και με άκρως εορταστική διάθεση. Ένοιωσα πάλι παιδί και ήταν ότι καλύτερο! Σε ευχαριστούμε πολύ Μάγδα για την υπέροχη διοργάνωση!!!!! 

Και αν και εσείς θέλετε να ενημερώνεστε για παρόμοιες δραστηριότητες και διοργανώσεις, μην παραλήψετε να μπείτε  στην ομάδα που έχει δημιουργήσει η Μαγδα στο Facebook. Μας οργανώνει για τα καλά!



mats mouts
post signature

18 comments :

  1. Συγχαρητήρια σε εσάς που πήγατε και περάσατε τέλεια και στην Μάγδα για την εξαιρετική δουλειά! Αυτά είναι τα καλύτερα!!! Υπέροχο φωτογραφικό υλικό!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Περασαμε οντως πολυ ομορφα Μαρακι και η Μαγδα εκανε πολλη καλη δουλεια. και στα επόμενα με το καλο!

      Delete
  2. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Είστε υπέροχοι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εμεις ευχαριστουμε!

      Delete
  3. Αχ! Πόσο ήθελα να έρθω!!!! Ξέρω όμως ότι έπονται πολλές ακόμη δράσεις! Μπράβο στη Μάγδα και στο "Κάθε μέρα γονείς" ❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Στα επόμενα Ελένη!!!

      Delete
  4. Looks like great fun! I LOVE those cinnamon stick Christmas trees :)

    ReplyDelete
  5. Συγχαρητηρια στην μαγδα για τη διοργανωση!

    ReplyDelete
  6. Φανταζομαι μυρωδια τα στολιδια ε!!! Πω πωωωω

    ReplyDelete
  7. Τι όμορφη ευκαιρία για τα παιδάκια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η καλυτερη...και για τις μαμαδες :)

      Delete
  8. Καλά τα δεντράκια από κανέλα υπέροχη ιδέα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. και ακρως αρωματικη!

      Delete
  9. Να κι ο δικός μου παρέα! Ήταν όντως υπέροχα και το ευχαριστηθήκαμε. Τελικά τα παιδιά δε θέλουν φανφάρες, τα απλά πράγματα τα κάνουν χαρούμενα. Καλη χρονιά Ζήνα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. συμφωνω Μαιρη! Τα απλα πραγματα και εμας διπλα :) ηταν υπεροχα και θα το ξανακανουμε :)

      Delete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin