Fresh Line Beauty Products Giveaway - 6 Winners!!!


Μετράμε αντίστροφα για τις γιορτές και εγώ επίσης για τις διακοπές μου! Γιατί Χριστούγεννα σημαίνει στιγμές οικογενειακής θαλπωρής και χαλάρωσης και επιτέλους να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου! Γιατί όλες τις υπόλοιπες μέρες, το πρόγραμμα είναι υπερβολικά φορτωμένο και πολύ κουραστικό… καταλαβαίνετε τι εννοώ, είμαι σίγουρη!

Οπότε χαλαρωτική μουσικούλα, κρασάκι, κεράκια και καιρός να χαλαρώσουμε! Μη ξεχάσουμε όμως να αρωματίσουμε το χώρο, βοηθάει και στη σκέψη και στη χαλάρωση! Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι φυσικά με αναβράζουσες μπάλες αρωματοθεραπείας που μεταμορφώνουν το μπάνιο μας σε Spa!Οι μπάλες αρωματοθεραπείας έχουν την ιδιότητα να αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα και να καθαρίζουν απαλά την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα την ενυδατώνουν με τα πλούσια έλαια που περιέχουν.  Και μια και έχω τρέλα με τα τριανταφυλλάκια, τι άλλο θα μπορούσα να διαλέξω εκτός από τη Μπάλα Αρωματοθεραπείας ΔΙΩΝΗ της Freshline;;;; Ένα προϊόν άκρως αρωματοθεραπευτικό και με πολλά αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα και μη-αλλεργιογόνο άρωμα βανίλιας και τριαντάφυλλου, ιδανικό και για ευαίσθητες επιδερμίδες… χαμομήλι, καλέντουλα, τριαντάφυλλο, λεβάντα….  Απλά τέλειο!


Μη ξεχάσουμε και τα μαλλιά μας. Βασικό… ειδικά τα δικά μου που είναι μακριά, σγουρά και ελαφρώς ξηρα.  Το καλύτερο; Ελαιόλαδο! Βέβαια είναι λίγο δύσκολο να το απλώσουμε απευθείας επάνω, ειδικά αν δεν έχουμε χρόνο στη διάθεση μας και αν οι άκρες έχουν λιπαρότητα. Οπότε σας έχω λύση! Το δοκίμασα και το λάτρεψα! Σαμπουάν επανόρθωσης και ενυδάτωσης των μαλλιών ΕΡΑΤΩ με επανορθωτικά βοτανικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια, βιολογικό Ελληνικό ελαιόλαδο και τσάι από 8 βιολογικά βότανα Κρήτησ! Απλά, ο τέλειος συνδυασμός!

Λατρεύω τα δωράκια και ειδικά όταν αυτά είναι προς τους φίλους μου! Οπότε τι θα λέγατε 6 από εσάς να κερδίσετε ένα σετ με Μπάλα Αρωματοθεραπείας ΔΙΩΝΗ και ένα Σαμπουάν επανόρθωσης και ενυδάτωσης των μαλλιών ΕΡΑΤΩ Τέλειοέτσι; 

Για να πάρετε μέρος, απλά πατήστε εδώ!  Έχεις περιθώριο μέχρι τη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου να πάρεις μέρος!




Καλη επιτυχία!!!
post signature


P.S This Giveaway is also sponsored by  kerdiseto , ediagonismoisaveandwinmydiagonismoi likekaikerdise diagonismos , nethall and by e-contest.

2 comments :

  1. Καταπληκτικό προϊόν! από που να ξεκινήσω:καταρχήν μυρίζει υπέροχα και το άρωμά του κρατάει στα μαλλιά για ώρες μετά το λουσιμο. Δεν βαραίνει τα μαλλία και τους δίνει λάμψη. Τέλος, για μένα που δεν κλείνω ποτέ καπάκια σε σαμπουάν το ότι κάθεται ανάποδα και απλά πρέπει να στρίψεις το καπάκι για να μη στάζει, μου είναι πολύ πρακτικό. Σύντομα θα δοκιμάσω και άλλα προϊόντα τους!

    ReplyDelete
  2. Τα αγαπώ αυτά τα προϊόντα!!!

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin