C2 Christmas Craft Party volume 4!!!


Κάτι που δε λείπει ποτέ από τη περίοδο των Χριστουγέννων, είναι οι συναντήσεις με φίλους και τα χειροποίητα δωράκια. Και στο Crafting and Cooking ψάχναμε αφορμή για να μαζευτούμε πάλι. Αυτή τη φορά με περισσότερες φίλες και με δωράκια που ετοιμάστηκαν για καλό σκοπό. Το δύσκολο; ότι έπρεπε να ετοιμάσουμε 80 δωράκια και κάμποσα πακέτα σοκολατάκια! Αλλά όταν έχεις θέληση, όλα γίνονται!




Μαζευτήκαμε λοιπόν πάλι στο αγαπημένο μας Terra Delicia, παραγγείλαμε τα καφεδάκια μας και είπαμε να μπούμε για αρχή στο κλίμα των εορτών. Και επειδή ξωτικό χωρίς τα κατάλληλα αξεσουαρ δε γίνεται, φτιάξαμε και καρφιτσούλες άκρως παιχνιδιάρικες με υλικά που μας χάρισε το Happy Teapot! Τις φορέσαμε και ξεκινήσαμε!







Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να ετοιμάσουμε δώρα για τα παιδιά που φιλοξενούνται στη Κιβωτό του Κόσμου (80 των αριθμό) και επίσης δωράκια προς πώληση τα οποία διαθέσαμε στο Σύλλογο για ΑΜΕΑ "Άνοιξη". Η αλήθεια είναι ότι δε θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς τους χορηγούς μας, ανθρώπους που μέσα από τις εταιρίες τους μας βοήθησαν στο μεγάλο αυτό εγχείρημά μας. Υλικά για τα δωράκια από το Dimiourgise και σοκολατάκια καθώς και πολλά ακόμα είδη πρώτης ανάγκης που προσφέρθηκαν στη Κιβωτό του κόσμου, από τα Super Market Σκλαβενίτη! Τι ετοιμάσαμε; Πακετάκια ζωγραφικής με κηρομπογιές και χειροποίητες κιμωλίες!


Και επειδή η κούραση ήταν αρκετοί, για να αποκτήσουμε την κατάλληλη και απαραίτητη ενέργεια, η Αθηνά φρόντισε να μας ταΐσει καλά...ξέρετε, είναι η "μαμά" του περιοδικού μας! Και ομολογώ ότι τα μπισκότα της με cranberries ήταν απίστευτα. Με τίποτα δε μπορούσες να φας μόνο ένα ... ή και δύο... ή και τρία... οκ, έφαγα 5 εντάξει;




Οι άνθρωποι που μας βοήθησαν δεν ήταν μόνο αγαπημένες φίλες blogger, αλλά και μικρά παιδιά και φίλοι μας που καμία σχέση δεν είχαν με κατασκευές! τα κατάφεραν όμως τόσο καλα, που σκεφτόμαστε να τους ξανακαλέσουμε σε επόμενες κατασκευές! Και για τα μικρά της παρέας είχαμε όμορφη έκπληξη, από τα χεράκια της Μαίρης του Swanocean. Οι μικροί μας δημιουργοί έφτιαξαν μαζί της στέκες για τα μαλλια αστεράτες και φυσικά τα αγαπημένα μας αστεράτα μολύβια! Μαράκι, σε ευχαριστουμε πάρα πολύ!!!

Περάσαμε όμορφα, δημιουργήσαμε πολλά δωράκια , μα το καλύτερο από όλα ήταν ότι ετοιμάστηκαν με αγάπη και προσφέρθηκαν σε παιδια που χαμογέλασαν! Σας ευχαριστουμε πάρα πολύ όλους και όλες και εύχομαι πάντα να μαζευόμαστε και να δημιουργούμε για ανθρωπους που θα χαμογελάσουν!

Να ευχαριστήσουμε και πάλι τους αγαπημένους μας χορηγους:

Happy Teapot για τα ανεπανάληπτα υλικά για τις καρφίτσες μας
Super Market Σκλαβενίτη  για τα σοκολατάκια και όλα τα είδη πρώτης ανάγκης που προσφέρθηκαν στη Κιβωτό του Κόσμου.
Dimiourgise για τα χρώματα, τα χαρτιά , τα καρτελίνα και ότι χρησιμοποιήθηκε για τα δωράκια
Terra Delicia για τη φιλοξενία και τον καταπληκτικό καφε!



mats mouts!
post signature

10 comments :

  1. Ζίνα μου καλή χρονιά και πάντα τέτοια!! υπέροχη η ιδέα ΕΙΔΙΚΑ αν σκεφτούμε όλοι ότι υπάρχει τόσο μεγαλη χαρά και στο να προσφέρουμε και στο να.δημιουργούμε!!! θυμηθείτε μας και εμάς άλλη φορά, μπορεί έστω και από μακριά κάτι να.μπορέσουμε να ετοιμάσουμε.. φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βασικα είνα πολύ καλή ιδεα να συντονιστούμε! θα ξαναμιλήσουμε στο επόμενο :)

      Delete
  2. Μπράβο βρε κορίτσια, μπράβο για όλα! Δώσατε ζωή στο πνεύμα των Χριστουγέννων που εκτός από δημιουργία και χαρά είναι μοιράζομαι και δίνω χαρά και αγάπη και σε άλλους. Και του χρόνου και καλή χρονιά με υγεία σε όλες!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστουμε πάρα πολύ Χριστίνα!!!

      Delete
  3. Έτσι...πάντα να κάνετε τέτοια κορίτσια μου <3 Καλή χρονιά !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se eyxaristoyme pol;y L;ilia! filakia kai kalh xronia

      Delete
  4. Πολυάσχολα και δημιουργικά κορίτσια! Πολλά μπράβο σας αξίζουν

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχαχα Ευχαριστουμε Ελευθερία μου

      Delete
  5. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια του C2 για την άψογη διοργάνωση!
    Περάσαμε υπέροχα και αυτό βγαίνει προς τα έξω χιχι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαιρομαστε ιδιαίτερα που ήσουν μαζί μας Κατερινάκι! και στα επόμενα με το καλο :)

      Delete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin