Beauty full of Chocolate!!!


Μέχρι τώρα γνώριζα τη σοκολάτα μόνο ως γλυκό, να την τρως δηλαδή. Αλλά λίγο καιρό πριν τη γνώρισα και ως το βασικό συστατικό για την περιποίηση μας! Και πιστέψτε με, όλα τα υπέροχα αυτά προϊόντα περιποίησης της Fresh Line , είναι για φάγωμα!!!



Λατρεύω το καφέ χρώμα και φυσικά ποτέ δε λείπει από την τσάντα μου βουτυροκακάο για τα χείλη μου. Ειδικά τώρα το Χειμώνα είναι απαραίτητο κάθε στιγμή της ημέρας! Φυσικά ακόμα και ξηρή να μην είναι η ατμόσφαιρα, είναι μία καλή ευκαιρία να κάνουμε απαλά τα χείλη μας, προσθέτοντας τους λίγο χρώμα και λάμψη. Το Chocolate Softening Lip Therapy είναι απλά το ιδανικό!  Το μόνο άσχημο, αν μπορείς να το πεις έτσι, είναι ότι το άρωμα της σοκολάτας είναι τόσο έντονο, που απλά σου ανοίγει την όρεξη! 



Σοκολάτα και για την περιποίηση του σώματός μας γίνεται; Φυσικά και γίνεται. Και αφρόλουτρο και κρέμα σώματος! Οπότε κάνεις ένα χαλαρωτικό μπάνιο χρησιμοποιώντας το Chocolate and Vanilla Shower Gel και μετά προσθέτεις ακόμα πιο πολύ απαλότητα στο δέρμα σου με την σοκολατένια κρέμα σώματος. Το μπάνιο σας απλά θα μυρίζει σα σε ζαχαροπλαστείο, ενώ το δέρμα σας θα έχει ένα καταπληκτικό άρωμα και μία απίστευτη απαλότητα! Δε ξέρω για εσάς, αλλά ο καλός μου το λάτρεψε!


Εντάξει, το body splash αυτό δεν έχει σοκολάτα μέσα, αλλά το λάτρεψα γιατί αποτελεί για μένα μία εύκολη και γρήγορη λύση, αφού αρωματίζει χωρίς να είναι βαρύ και παράλληλα σου δίνει την αίσθηση της φρεσκάδας. Το Orpheus and Eurydice Body Splash έχει ένα υπέροχο άρωμα, άκρως δροσερό και πολύ Ανοιξιάτικο! Απλά δοκιμάστε το και θα το λατρέψετε! 

Όλα τους απλά είναι το πιο υπέροχο δώρο για εσάς και όχι μόνο... αφού είμαι σίγουρη ότι και ο καλός σας θα το λατρέψει!!! Ότι πρέπει για...σοκολατένιες στιγμές!


mats mouts
post signature

10 comments :

  1. Τι ωραία παρουσίαση!
    Καλό Σαββατοκύριακο!
    Φιλιά πολλά :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαιρομαι που σου αρεσε! φιλακια

      Delete
  2. Μιαμ μιαμ φαινεται!!! Καλο σκ φιλεναδα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχαχα ναι είναι!!!! φιλακια

      Delete
  3. Super yummy! Σου ανοίγει την όρεξη! Καλό Σαββατοκύριακο Ζήνα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω Δημητρα. φιλακια

      Delete
  4. Ως εδώ έφτασε το άρωμα της βανίλιας και της σοκολάτας...!

    ReplyDelete
  5. Σοκολατα; τι λες τωρα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. να το δοκιμάσεις, αλλα να μην το φας!!!

      Delete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin