DIY Heart Pom Pom Pillow and our New Issue!!!!


I always was in love with pillows and I had plenty of them in my house. Suddenly one day I have decided to hide them...don't ask why! But this year I had second thoughts and my pillows are back. Valentine's Day is just the perfect opportunity to create pillows with hearts and colors and pom pom, so girly without having the hubby complaining about. After all is Valentine's Day!!!!

Πάντα λάτρευα τα μαξιλαράκια και είχα αρκετά σπίτι μου. Αλλά μία μέρα αποφάσισα να τα κρύψω...μη με ρωτάτε γιατί, ακόμα το ψάχνω! Βέβαια φέτος είχα μία δεύτερη σκέψη και τα μαξιλαράκια εμφανίστηκαν και πάλι. Η Μέρα του Αγίου Βαλεντίνου  είναι απλά η ιδανική για να δημιουργήσουμε μαξιλαράκια με καρδιές και πομ πομ και πολύ χρώμα, ξέρετε με καθαρά κοριτσίστικες διαθέσεις, χωρίς να έχουμε τον καλό μας να γκρινιάζει. Άλλωστε, το επιβάλλει η μέρα! 


Prepare a coffee, relax and enjoy our new issue of Crafting and Cooking, full of amazing diy and yummy tastes and hearts and colors and...love! For the pillow just cleick here!

Ετοιμάστε λοιπόν ένα καφεδάκι, χαλαρώστε και απολαύστε το νέο μας τεύχος του Crafting and Cooking, γεμάτο καταπληκτικές κατασκευές και πεντανόστιμες γεύσεις και καρδιές και χρώματα και .... Αγάπη!!!! Για το μαξιλαράκι πατήστε εδώ!





mats mouts
post signature

14 comments :

  1. To λάτρεψα το μαξιλαράκι αυτό !! Για το δικό μου σπίτι με γκρίζα καρδιά !! Πειράζει;; Τέλειο έγινε πραγματικά!!! Εύγε Ζήνα μου!! Πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ω!!! με γκρίζο; ειμαι περιεργη να το δω. Βεβαια μπορεις να βαλεις και γκρι σε αδημένιους τόνους και θα ειναι σούπερ!

      Delete
  2. τι ομορφη ιδεα και τι ωραιο τευχος. για αλλη μια φορα η δουλεια σας εξαιρετικη κοριτσια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστουμε Ελενα μου!

      Delete
  3. Να το γράψω και εδώ ότι το τεύχος αυτή τη φορά έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Η μία πρόταση καλύτερη από την άλλη! Μπράβο! Σχετικά με το μαξιλαράκι! Μωρέ λες να το δοκιμάσω;!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ναι ναι ναι! να το δοκιμάσεις στα χρωματα σου φυσικα και με ότι σχεδιο θέλεις. Ειμαι σίγουρη ότι θα κάνεις παραπάνω από ένα!

      Delete
  4. Θα συμφωνήσω κι εγώ με την Μαρία πως το τεύχος αυτό νομίζω πως είναι το καλύτερο σας... φρέσκες ιδέες και πολύ εύκολες στην εφαρμογή που είναι και το ζητούμενο. Το μαξιλαράκι απλά τα "σπάει" !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χριστινα σε ευχαριστουμε πάρα πολύ για τα καλα σου λόγια!!!!

      Delete
  5. Το ποσο το εχω ζηλεψει αυτο το χουχουλιαρικο μαξιλαρι δεν λεγεται! Αντε και εις αλλα με υγεια Ζηνακι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω πολύ Ακαματρίνι! φιλακια :)

      Delete
  6. Πολύ μου άρεσαν τα πομ πομ στις άκρες!! Αγόρασα και εγώ χρώματα για ύφασμα.. ψάχνω μέσα στο σπίτι να δω τι θα βάψω!!! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχαχα ειμαι σιγουρη ότι θα βρεις κατι! Μαυρο να μαντεψω;;;;

      Delete
  7. Μια γλύκα είναι Ζήνα και τα pom pom τέλεια προσθήκη!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω πολύ Κατερινάκι! φιλακια

      Delete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin