Fresh Line Beauty Products Review and a Giveaway!


Μία λατρεία για τα αρώματα την έχω...ποιος άλλωστε δε μου μοιάζει σε αυτό; Και πως καταλαβαίνεις ότι ήρθε η Άνοιξη;;;; Πολύ απλά...αρχίζεις να φοράς εκείνα τα αγαπημένα λουλουδάτα ξινά αρώματα που έχεις ή την αγαπημένη σου καρύδα ή ακόμα και λαδάκι με άρωμα λεμονιού και βανίλια!!!! Και εδώ έρχεται με νέο σετάκι η αγαπημένη μου Fresh Line για να μας ξετρελάνει ακόμα περισσότερο! Ανοίγεις μπουκάλι και πλημμυρίζει Άνοιξη ο χώρος!



Τα μαλλιά μου είναι σγουρά, με μπούκλες χοντρές, αλλά παράλληλα και αρκετά ξηρά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην χρησιμοποιήσω ένα καλό σαμπουάν και μετά κρέμα μαλακτική...δεν υπάρχει δυνατότητα να χτενίζονται μετά! Το πακετάκι μου έχει λοιπόν μέσα ένα υπέροχο σαμπουάν και μία καταπληκτική μαλακτική κρέμα που περιποιούνται τα μαλλιά μου χωρίς να τα λαδώνουν, αλλά να γίνονται απαλά και με υπέροχο άρωμα! Τσαι και σταφύλι και νεκταρίνι, υπάρχει κάτι πιο Ανοιξιάτικο;


Φυσικά πακετάκι και αφρόλουτρο με το ίδιο άρωμα! Είπαμε, μας αρέσουν τα αρώματα και θέλουμε να νοιώσουμε ευχάριστα! Νομίζω είναι γνωστά τα υπέροχα αφρόλουτρα της Fresh Line, αλλά ειδικά αυτό αφήνει το δέρμα τόσο απαλό, που είναι για "φάγωμα"! 


Και αφού τελειώσεις το μπάνιο σου και είσαι απαλή και φυσικά τέλεια αρωματισμένη, η μαγεία συνεχίζεται με body lotion και κρέμα χεριών! Βανίλια, σταφύλι, νεκταρίνι και η απαλότητα στο φουλ. Αλλά αυτό που με ξετρελαίνει τελικά δεν είναι μόνο πόσο απαλό είναι το δέρμα μου και ειδικά τα χέρια μου που τόσο ταλαιπωρούνται καθημερινά, αλλά αυτά τα απίστευτα αρώματα! Νόμιζα ότι μετά τα σοκολατένια μου καλλυντικά, δε θα υπήρχε κάτι εξίσου τόσο "δυνατό", αλλά τελικά έκανα λάθος! 


Και επειδή τα καλά πράγματα πρέπει να μοιράζονται, σας έχω δωράκι! Για μία τυχερή δώρο η κρέμα χεριών και η κρέμα σώματος! Για να μπεις στο διαγωνισμό, απλά πάτα εδώ!


Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 2 Μαίου! 


Καλή Επιτυχία!!!!


mats mouts
post signature

12 comments :

  1. τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοοο

    ReplyDelete
  2. υπέροοοοχοοοο....πακέτο ομορφιάς...........!!

    ReplyDelete
  3. O.M.G!!🌸🌺🌻🔝 👌ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!ΣΑΣ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!🍀🍀ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ,ΛΟΙΠΟΝ!🍀🍀

    ReplyDelete
  4. Σας ευχαριστουμε πολυ για το υπεροχο δωρο!!

    ReplyDelete
  5. 💝🌼💖🌺🌻💝🌼💖🌺🌻 💝🌼 💝🌼Ονειρεμένο δώρο !!!💖🌺🌻 💝🌼💝🌼💖🌺🌻💝🌼💖🌺🌻 💝🌼 💝🌼Μακάρι να είμαι η τυχερή!💖🌺🌻 💝🌼💖💝🌼💖🌺🌻 💝🌼🌺🌻💝

    ReplyDelete
  6. Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!! Λατρεύω τη Fresh Line! Μακάρι να είμαι τυχερή!!! Καλή Πρωτομαγιά και καλό μήνα!!!!

    ReplyDelete
  7. Καλό μήνα με υπέροχα αρώματα!!!!

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin