Flowers and Cactus in our Craft Party Vol6 !!!!


Άνοιξη χωρίς craft party δε γίνεται! Οπότε για άλλη μία φορά μαζευτήκαμε και περάσαμε υπέροχα! Αυτή τη φορά βέβαια λερωθήκαμε, αλλά το διασκεδάσαμε! Γίναμε πάλι παιδιά! 


Το συνηθισμένο μας στέκι στο Terra Delicia, Κυριακή πρωί με έναν υπέροχο ήλιο, γέμισε φωνές και χρώματα και λουλούδια. Οι καλές φίλες του περιοδικού Crafting and Cooking ήρθαν πάλι στην παρέα μας και αυτή τη φορά με τρελή διάθεση για κατασκευές. Τους είχαμε ενημερώσει... θα κάνουμε δύο κατασκευές γεμάτες Άνοιξη και θα γίνουμε για λίγο παιδιά πάλι!  Οπότε το νέο μας Craft Party Vol6 ξεκινούσε!!!


Στην παρέα μας και αυτή τη φορά προστέθηκε μία νεαρή ύπαρξη, ένα κοριτσάκι που ομολογώ ότι η δημιουργικότητα και η φαντασία της μας έγινε παράδειγμα! Φυσικά ξετρελάθηκα που πλέον και παιδιά μας ακολουθούν και εύχομαι να προστεθούν και άλλα στις επόμενες συναντήσεις μας. Οπότε, γλαστράκια, χρώματα, ξύλινα κακτάκια και έτοιμες να λερωθούμε. Η πρώτη μας κατασκευή ήταν άκρως χρωματική και παιχνιδιάρικη και φυσικά την καταχαρήκαμε! Ξύλινα Κακτάκια σε Γλαστράκι!






Ομολογώ ότι έχει πλάκα και τρελό ενδιαφέρον να βλέπεις πως μία απλή κατασκευή μπορεί να έχει τόσες πολλές παραλλαγές. Με χρώματα που ούτε είχες καν φανταστεί να συνδυάσεις και σχέδια που επίσης δεν είχες δοκιμάσει. Πράσινο, λαχανί, κυπαρισσί, πορτοκαλί, ροζ κακτάκια όλα τους ανεπανάληπτα!


Και επειδή νηστικό αρκούδι δεν κατασκευάζει, όσο περιμέναμε να στεγνώσουν οι μπογιές ένα μικρό διάλειμμα ήταν απαραίτητο για... παγωτό και σοκολατένιο γλυκό! Για άλλη μία φορά η εξυπηρέτηση από τους ανθρώπους του Terra Delicia ήταν μοναδική και άκρως... γλυκιά! Άρωμα καφέ στον αέρα, κουβέντες και γελάκια, ιδέες για κατασκευές, εμπειρίες καθημερινής τρέλας και τα χαμόγελα ήταν πολλά! Γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία υπέροχη δημιουργική παρέα, που απλά σε καταλαβαίνει!



Και σειρά είχε η δεύτερη κατασκευή μας, επίσης άκρως Ανοιξιάτικη! Αυτή τη φορά κορδέλες και λουλούδια και κανέλα και γλυκάνισο και τελαράκια και κλαδάκια και πάρα πολλή φαντασία... και έτοιμα τα Στεφανάκια μας με Λουλούδια!!!


Το craft party αυτή τη φορά ήταν άκρως διακοσμητικό! Δύο κατασκευές για μία τρελή χρωματιστή διακόσμηση! Και όλα έγιναν υπέροχα! 


Είμαι πάρα πολλή χαρούμενη που τα πάρτι μας πλέον είναι καθιερωμένα! Κάθε ένα και κάτι διαφορετικό, κάθε ένα πολύ ξεχωριστό και με επιπλέον παρουσίες και νέες φίλες στην παρέα μας! Για μένα όλα τους το ίδιο σημαντικά και οφείλω να ομολογήσω ότι πλέον μου έχουν γίνει εθισμός και είναι ένας υπέροχος τρόπος να χαλαρώσω. Γιατί είναι όμορφο να μιλάς με κοπέλες που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εσένα, τα ίδια τρεξίματα και υποχρεώσεις, τις ίδιες ευθύνες! 

Όλα αυτά τα πάρτι δε θα είχαν γίνει τόσο ευχάριστα αν δεν είχαμε και τους χορηγούς μας που θα ήθελα για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω:

CheapSmartToys για το καταπληκτικό banner μας!
Dimiourgise για τα ξύλινα κακτάκια, τα χρώματα και τις κορδέλες!
Terra Delicia για την ανεπανάληπτη φιλοξενία!


Αν θέλεις να δεις τι άλλο ετοιμάσαμε στα προηγούμενα πάρτι, απλά πάτα εδω


Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για την παρέα. Και στο επόμενο με το καλό!!!!!



ματς μουτς
post signature

12 comments :

  1. περασατε υπέροχα βλέπω και αυτό φαίνεται και μέσα από τις δημιουργίες σας!!μπράβο κοριτσια!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ Λίτσα!

      Delete
  2. Όλα πραγματικά υπέροχα. Μπράβο σας.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστουμε πολυ!!!

      Delete
  3. Αχ ζηλεύω λιγάκι !!!! να περνάτε πάντα καλα και δημιουργικά !!!!
    φιλακια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελα!!!! Σε ευχαριστουμε πολυ!

      Delete
  4. Μπράβο για τις δημιουργικές σας συναντήσεις και κατασκευές! Οι φωτογραφίες σου Ζήνα είναι εξαιρετικές. Ζωντανές και καθαρές, λες και ήμασταν κι εμείς εκεί!
    Καλό μήνα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω πολύ Αλεξάνδρα!!!

      Delete
  5. Τι όμορφα που είναι αυτά τα πάρτυ!!! Συνδυάζεις δύο αγάπες καφέ και χειροτεχνία!!! ;)
    Να περνάτε καλά!!

    ReplyDelete
  6. Ευτυχώς που υπάρχει κ αυτή η παρέα! Εκτός από το ότι γεμίζουμε μπαταρίες, φεύγουμε και γεμάτες πανέμορφες κατασκευές! Σ' ευχαριστώ πολύ Ζηνάκι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχαχα εμπλεξες μαζι μας! χαχαχαχα

      Delete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin