Super Food for your Skin!!!


Η κρίσιμη ηλικία των 40 πλησιάζει σχεδόν απειλητικά. Και πότε το συνειδητοποίησα; Μα στα γενέθλια του καλού μου φυσικά αφού έχουμε λίγους μήνες διαφορά. Βέβαια αυτό ήταν και μία καλή αφορμή, ή για να το θέσω καλύτερα, η αφορμή που έψαχνα για να αφιερώσω επιτέλους λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου. Φέτος λοιπόν ένας από τους στόχους που είχα είναι να συνεχίσω μία ισορροπημένη διατροφή με πολλά βιολογικά και super food (ξέρω...καιρός ήταν να το δω αλλιώς...) και να μη βγαίνω το πρωί εκτός σπιτιού χωρίς κρέμα προσώπου! Ειδικά για το δεύτερο μη γελάτε καθόλου... γιατί κάθε πρωί το άγχος μου είναι να ετοιμάσω τους πάντες και τα πάντα εκτός από εμένα! Σας θυμίζει κάτι; Οπότε όταν έφτασε πακετάκι από τη λατρεμένη μου Δέσποινα με τη νέα της κρέμα προσώπου, απλά το χαμόγελο δεν έφευγε από τα χείλη μου. Ένα δωράκι και μάλιστα πολυτελείας, για τον εαυτό μου!



Μετά την κρέμα προσώπου με το φρέσκο αγγουράκι, σειρά είχε και μία κρέμα άκρως χρωματιστή και αρωματική και με Super Food! Τώρα θα μου πείτε... μα super food και για το δέρμα μας και ειδικά για το πρόσωπο μας; Και Βέβαια! Γιατί κάθε σπιθαμή του σώματός μας αξίζει ιδιαίτερη περιποίηση, οπότε γιατί όχι και μία τέλεια κρεμούλα με Goji Berry (βιολογικής καλλιέργειας φυσικά), χαβιάρι, υαλουρονικό, λάδι αργκάν και λάδι νυχτολούλουδο;;; Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Τα Goji berries, ένα από τα πλέον γνωστά super foods, αποτελούν βασικό συστατικό στις πιο εξελιγμένες φόρμουλες καλλυντικών, αφού έχουν την ιδιότητα να ενισχύουν την επιδερμίδα ενυδατώνοντάς την. Ουσιαστικά δηλαδή βελτιστοποιούν την άμυνα της επιδερμίδας, κάνοντάς την πιο σφριγηλή και ανθεκτική στους περιβαλλοντικούς παράγοντες. 


Και η κρέμα αυτή τα κάνει όλα αυτά! Η επιδερμίδα του προσώπου είναι πολύ πιο ενυδατωμένη από ότι πριν, χωρίς όμως να γίνεται λιπαρή, ενώ απορροφάται αμέσως. Το άρωμα της είναι ευχάριστο και απλώνεται με μεγάλη ευκολία στο πρόσωπο. Απλά μη ξεχάσετε να τη διατηρείτε στο ψυγείο ώστε να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της. Μία κρέμα που σίγουρα θα τη χρησιμοποιήσετε ευχάριστα και θα είναι απαραίτητη στη καθημερινή σας περιποίησης.... που δεν πρέπει να ξεχνάμε (το γράφω για να το διαβάζω και εγώ...)!


Για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, μη ξεχάσετε να καθαρίσετε το πρόσωπό σας αρχικά με σαπουνάκι και μετά εφαρμόστε τη κρέμα! 

Ανακαλύψτε και εσείς, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, τις δημιουργίες της Δέσποινας εδω και θα τις λατρέψετε όπως και εγώ! Εμένα πάντως αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής περιποίησης μου!



mats mouts
post signature

2 comments :

  1. Ας αφήσουμε τα απειλητικά 40 στην άκρη και ας εστιάσουμε στην άκρως ενδιαφέρουσα κρεμούλα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχαχαχα μαζι σου!

      Delete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin