It's Craft Party time... Φθινοπωρινά Στεφανάκια στη Χειροτέχνικα!


Κυριακή πρωί και ο καλύτερος τρόπος για να έχεις ένα ευχάριστο πρωινό, είναι φυσικά με κατασκευή!!!! Και όταν η κατασκευή γίνεται και με υπέροχη παρέα, ακόμα καλύτερα! Στη Χειροτέχνικα λοιπόν για να φτιάξουμε υπέροχα Στεφανάκια για τα Αεροφυτα μας με άκρως Φθινοπωρινές διαθέσεις! It's Craft Party time...





Craft Party για μένα σημαίνει απλά χαλάρωση! Είναι ο δικός μου τρόπος να χαμηλώσω λίγο τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας! Αυτή τη φορά λοιπόν στο Craft Room 1 , είχα την ευκαιρία να δημιουργήσω παρέα με κοπέλες που δεν είχα γνωρίσει πριν! Αλλά τελικά, η δημιουργία ενώνει! Πρώτη στη σειρά το σεμινάριο μου και οφείλω να ομολογήσω ότι τα προβλήματα εμφανίστηκαν νωρίς, γιατί πολύ απλά είχα ξεχάσει μία τσάντα με υλικά που είχαμε μαζέψει με τα μικρά από τη βόλτα μας στο δάσος! Ευτυχώς όλα τα προβλήματα λύθηκαν νωρίς και όλα πήραν το δρόμο τους. Έτσι τα στεφανάκια μας έγιναν σχετικά λίγο πιο λιτά, αφού κανονικά θα έπρεπε να είχαν επάνω και κλαδάκια, κουκουνάρια και βελανίδια! Αλλά αν έχεις φαντασία όλα διορθώνονται! Οι συμμετέχουσες, που μου έκαναν την τιμή να βρίσκονται μαζί μου, πολύ απλά μεγαλούργησαν με τα υπάρχοντα υλικά! 


Ξύλινα τελαράκια κεντήματος, moss, ξύλινες ροδέλες, κορδέλες, γλυκάνισο και αμάρανθος τα υλικά μας για αρχή! Ο σκοπός ήταν να ετοιμάσουμε ένα τελαράκι λίγο διαφορετικό, για να φιλοξενήσει το αερόφυτό μας, χορηγία του Airplants !!! Και όλα μπήκαν σε ένα ρυθμό και ξεκινήσαμε! Αν θέλετε να δείτε τι φτιάξαμε , απλά πατήστε για το βίντεο εδώ!


Είναι απλά εντυπωσιακό, πως μία κατασκευή μπορεί να εκτελεστεί με εντελώς διαφορετικό τρόπο από τον καθένα μας! Και τα στεφανάκια ετοιμάστηκαν, όλα εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους και όλα τους υπέροχα! Νομίζω ότι βοήθησαν και τα υλικά, αφού το ξύλο έδεσε υπέροχα με το χρωματιστό moss και να δημιουργηθεί κάτι εντελώς μοναδικό με μεράκι και φαντασία από τις κοπέλες! Το υλικό αυτό απλά το αγάπησα, όχι μόνο για το χρώμα του, αλλά γιατί είναι ζωντανό και ταυτόχρονα εντελώς ανθεκτικό! Κοινώς, μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και σε επόμενες κατασκευές μου... ήδη δηλαδή έχουν βρει θέση στα Φθινοπωρινά μου Στεφανάκια




Αγαπημένες μου φίλες στην ίδια παρέα που απλά θέλω να τις ευχαριστήσω για την υποστήριξη! Κυριακή πρωί να σηκωθείς από το κρεββατάκι σου και να τρέχεις σε craft party, δεν είναι και λίγο! Αλλά ήταν μία καλή ευκαιρία και για καφεδάκι, κουβεντούλα και μετά βόλτα και σε άλλα σεμινάρια και στους εκθέτες! Και το φοβερό είναι ότι όταν είσαι με παρέα crafters... οι ιδέες για δημιουργίες είναι πάρα πολλές! Μαρακι Κατερινούλα και Αλεξάνδρα σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Παράλληλα χάρηκα πάρα πολύ που επιτέλους γνώρισα από κοντά το Χριστινάκι και την Δέσποινα αν και δεν πρόλαβα με τίποτα θέση στα εργαστήρια τους! Στα επόμενα ευελπιστώ!


Τα Craft Party τα αγαπώ, οπότε ευελπιστώ να έχουμε και συνέχεια... θα σας ενημερώσω!

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν για το εργαστήριο αυτό και μάλιστα ήταν και παρόντες καθ' όλη τη διάρκεια του για να με βοηθήσουν και να με στηρίξουν!

Ευχαριστώ λοιπόν:
Airplants  για τα αερόφυτα, τα moss και όλα τα υλικά που μας πρόσφεραν
Dimiourgise για τις ξύλινες ροδέλες και τις κορδέλες
Marmalena για τα καταπληκτικά τελαράκια που τόσο λατρεύω!

Και για τους φίλους του Ευζην, έχουμε και δωράκι... Κουπόνι Έκπτωσης από τα Airplants:





Εις το επανιδείν!!!


mats mouts
post signature

11 comments :

  1. Nice article, thank you for the sharing

    ReplyDelete
  2. Πολυ όμορφα και γουστόζικα όλα τα στεφανάκια!!
    Αλλα είχαν και την καλύτερη δασκάλα!!
    Πάντα επιτυχίες σου εύχομαι!!Φιλιά!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω πολύ Δημητρούλα!!!!

      Delete
  3. τι όμορφα που έγιναν τα στεφανάκια σας!
    κριμα βεβαια που ξεχασες τα υλικά μιας κ ειχατε κανει τον κοπο να τα μαζεψετε...καταλαβαινω τη
    τη στεναχωρια σου...παρολαυτά, έγιναν σούπερ!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ω ναι! τρελή στεναχώρια κ ακόμα μεγαλύτερο άγχος. αλλά ευτυχώς οι συμμετέχουσες το κάλυψαν με το δικό τους τρόπο και έκαναν εξαιρετική δουλεια!
      Χιλια ευχαριστω Λίτσα!

      Delete
  4. Αχχ τι όμορφα που περάσαμε! Φυσικά έχω το στεφανάκι μου διακοσμημένο σε περίοπτη θέση και φροντίζω το αερόφυτο σαν τα μάτια μου! Συγχαρητήρια Ζηνάκι μου! Ήσουν άψογη!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελα να σε δω...το φυτο και τα ματια σου! χιλια ευχαριστω κατερινάκι και που ήρθες και για την καταπληκτική παρεα!!!

      Delete
  5. Περάσαμε τέλεια και το στεφανάκι που φτιάξαμε διακοσμεί υπέροχα τον τοίχο μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχα και δεν ειναι και ασπρόμαυρο! χαχαχα
      χίλια ευχαριστω Μαρακι! Η υποστηριξή σου ήταν για άλλη μία φορά, πολύτιμη!

      Delete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin