Cute Christmas Wrapping with Pom Pom!!!!

Πομ Πομ λατρεία! Ναι, αν και το ξέρετε ήδη, αυτά τα μαλλιαρά χρωματιστά και τόσο απαλά πραγματάκια, είναι από τις μεγάλες μου λατρείες και πάντα βρίσκουν τρόπο και τρυπώνουν στις κατασκευές μου! Φανταστείτε τώρα τη χαρά μου όταν μέσα στην Ελληνική blogσφαιρα, ανακαλύπτεις άλλο ένα κορίτσι που έχει την ίδια τρέλα με εσένα! Και αρχίζεις να την παρακολουθείς και να μη χάνεις αναρτήσεις και κάθε φορά να εντυπωσιάζεσαι με την ευρηματικότητα της! Νομίζω ότι είναι το άλλο μου μισό... όπου δεν έχω βάλει πομ πομ, τα έχει βάλει η Κική! Και η χαρά μεγαλώνει όταν τη γνωρίζεις και ανακαλύπτεις πόσο ξεχωριστό άτομο είναι! Αξιαγάπητη! Το άλλο μου πομ πομ μισό!!!! Οπότε καθάρισα το blogσπιτό μου, έφτιαξα καφέ και την κάλεσα! Και εκείνη ήρθε με τα χέρια γεμάτα...με τι άλλο? με Πομ Πομ!!!! Ιδέες για να στολίσετε τα Χριστουγεννιάτικα σας δώρα με πομ πομ από την αγαπημένη μου Κική του Creative Moments!!!!

********************************



Με τι άλλο; Μα φυσικά με Pom pom και μη μου πεις πως δεν είναι απίθανη ιδέα; Και ακριβώς επειδή είναι απίθανη ιδέα αυτή η ανάρτηση θα φιλοξενηθεί από το αγαπημένο σε όλους μας Ef Zin Creation, ένα blog γεμάτο χρώμα, φρέσκιες ιδέες και με μια ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτά τα μαλλιαρά πολύχρωμα μπαλάκια. Η χαρά μου λοιπόν είναι διπλή, πρώτα απ' όλα γιατί έφτιαξα κάτι που μου άρεσε πολύ και το αγάπησα σαν project  και δεύτερον γιατί αυτό που αγάπησα εγώ πολύ θα λάβει μέρος στο Ef Zin Creations! 



Η αγάπη μου για τα Pom Poms είναι πλέον γνωστή! Είναι γλυκά, χνουδωτά, χαριτωμένα και γιατί όχι... αγαπησιάρικα και ναι, ταιριάζουν παντού!!! Νομίζω μάλιστα πως όπου μπαίνουν είναι ικανά να αναδείξουν και το πιο ασήμαντο αντικείμενο, τόσο που ακόμα και ένα περιτύλιγμα αποκτά άλλη αισθητική χάρη σ΄εκείνα!!!


Φέτος για τα δώρα μου σκέφτηκα πως θα ήταν πολύ όμορφο να  δημιουργούν διπλά και πολύχρωμα χαμόγελα στους παραλήπτες τους από την πρώτη στιγμή! Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή η μικρή λεπτομέρεια  έκανε πρώτα απ' όλους εμένα να χαμογελώ. Χειροποίητο το δώρο μου, χειροποίητο και το περιτύλιγμα και μάλιστα με προοπτική για μελλοντική διαφορετική χρήση! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά με χίλιους δυο τρόπους αρκεί να υπάρχει φαντασία! Σίγουρα πάντως δεν θα πεταχτεί στον κάδο των αχρήστων! Δίνουμε με λίγα λόγια στο περιτύλιγμα μια δεύτερη ευκαιρία και μάλιστα πολύ πολύ καλή!



Εντυπωσιακό, προδιαθέτει για το περιεχόμενο που εσωκλείει και είναι ανέξοδο. Το μόνο που χρειάζεται είναι χαρτί Craft και μαλλάκι για πλέξιμο, τον τελευταίο καιρό που όλοι λίγο πολύ ασχολούμαστε με  κατασκευές πάσης φύσεως ε, όλο και κάτι θα έχουμε στα μαγικά ντουλάπια μας, οπότε δεν χρειάζεται να ξοδευτούμε!!! Εγώ για περιτύλιγμα χρησιμοποίησα χαρτί του μέτρου που το έχω μπόλικο για τις κατασκευές του σχολείου και για τα Pom Poms διάλεξα  χρώματα τα οποία  ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα των Χριστουγέννων, ακριβώς για να χρησιμοποιηθούν  πιο εύκολα μέσα στη διάρκεια της χρονιάς!
 Τα λευκά μου Pom poms τα έκανα στολίδια στο δεντράκι! Σου είπα πως ταιριάζουν παντού!!! Επίσης επάνω στα δώρα έγραψα και μηνύματα! Άνετα θα μπορούσα να βάλω και καρτούλες αλλά σκέφτηκα πως έτσι είναι ήδη γεμάτο το πακέτο να μην το παρακάνω... !


Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά μπήκαμε στην τελική ευθεία! Αρχίζουμε να τσεκάρουμε μία μία τις δουλείες που έμειναν  να κάνουμε για τη γιορτινή προετοιμασία και φυσικά φροντίζουμε τα δώρα μας μέσα αλλά και έξω!!!

Καλή προετοιμασία και καλή διασκέδαση αν έχετε σκοπό να παίξετε με το περιτύλιγμα των δώρων σας!!!

********************************

Τα λάτρεψα!!! οπότε ήδη ξεκινήσαμε με τη πριγκίπισσα μου να φτιάχνουμε πομ πομ για τα δωράκια μας! Και αν λάβετε ένα δωράκι με τέτοιο στόλισμα, μην το πετάξετε το πομ πομ, απλά κρατήστε το γιατί μπορεί να γίνει ένας υπέροχος σελιδοδείκτης ή και κουνελάκι ή και διακοσμητικό και ακόμα περισσότερα! 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κική μου για την υπέροχη ιδέα, για τα δωράκια και για την παρέα! Ειδικά το τελευταίο είναι ανεκτίμητο!!!!!

Μη χάνετε τίποτα από τις υπέροχες ιδέες της Κικής, γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα είναι οι δικές σας Creative Μoments!



mats mouts
post signature

23 comments :

  1. Γεια σας κορίτσια!!! Πομ πομτρελα διακρίνω και πολυ μου αρέσει!!! Καλα Χριστούγεννα και ακομη πιο δημιουργικές να σας βρει ο νέος χρόνος!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πομ πομ παντου! χιλια ευχαριστουμε :)

      Delete
  2. Τι τέλειο και χαρούμενο περιτύλιγμα είναι αυτό! Πολύ μου αρέσει! Μαζί με τα gift cards που θα βάλω σε κάθε δώρο θα βάλω και μερικά πομ πομ! Πολλά φιλιάαα

    ReplyDelete
    Replies
    1. ειναι υπεροχη ιδεα και πολυ ιδιαιτερη! ασε που μετα κρατας και τα πομ πομ!

      Καλη σου μερα Σωτηρία και χιλια ευχαριστω!

      Delete
  3. Καλέ τι ωραία ιδέα και τι ωραίο αποτέλεσμα. Πολύ παιχνιδιάρικο και τσαχπίνικο!
    Καλές γιορτές Ζήνα μου!!!!!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κάνω reply στη Μαρίνα γιατί για κάποιο λόγο δεν βρίσκω πού να αφήσω σχόλιο.

      Περνάω την ίδια ακριβώς pompom φάση. Πολύχρωμη κόλαση! Καλή συνέχεια! :)

      Delete
    2. Σας ευχαριστω κορίτσια! Χρονια Πολλα!

      Delete
  4. Είστε απίθανες! Τι ωραία συνάντηση και τι όμορφες, παιχνιδιάρικες και χαρούμενες ιδεες μας φερνετε για τις γιορτές! Φυσικά αξίζει και το περτυλιγμα να είναι μέρος του δωρου , μη σας πω ένα δωρο από μόνο του!!
    Καλές γιορτές κορίτσια μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι! συμφωνω!!! το περιτύλιγμα αμα ειναι καταληκτικό και προσεγμένο, σου φτιάχνει τη διάθεση και για το δωρο!!!
      Χιλια ευχαριστω!

      Delete
  5. Θα συμφωνήσω με τη Νίκη! Η συνάντηση ήταν πράγματι ωραία!!! Πόσο ωραίο είναι που το βλέπω σε ένα τόσο αγαπημένο blog!!! Χαζεύω εδώ και ώρα και έχω ξεσηκωθεί για χίλια δυο πράγματα που υπάρχουν εδώ μέσα!!! Με την άδειά σου θα τολμήσω τα περισσότερα!!! Σ' ευχαριστώ και πάλι για όλα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κική μου ήταν χαρα και τιμή μου να είσαι στο μπλογκοσπιτάκι μου!!! χιλια ευχαριστω για όλα! θα τα ξαναπουμε συντομα :)

      Delete
  6. Πωπω!εδώ πέρα γίνεται του που πομ καλέ!
    Καλή ιδέα για τα δωράκια. Θα το δοκιμάσω.
    Καλές γιορτές και του χρόνου με υγεία
    Και πολλά πομ πομ 😂😂😂😂😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. xaxaxa όπως το έιπες Ρενα! Χιλια ευχαριστουμε! καλή χρονια να έχουμε :)

      Delete
  7. Τώρα μου εμφάνισε το κουτάκι... ουπς :)

    ReplyDelete
  8. I love making pompoms! These pompom gift tags are adorable :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Duni! I am really glad you like them :)

      Delete
  9. Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ζεστές καρδιές :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αριάδνη μου! Καλή Χρονια να έχουμε :)

      Delete
  10. Τι όμορφες συσκευασίες δώρου;;;;! Καλές Γιορτές να έχουμε!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχα είδες; δεν είναι γλύκα!!!

      Καλη Χρονια Μαρακι μου!

      Delete
  11. Δείχνει τόσο όμορφη η συσκευασία με τα πομ πομ που εγώ θα τα χρησιμοποιούσα οποιαδήποτε εποχή σε οποιοδήποτε δώρο! Καλή χρονιά Ζινάκι

    ReplyDelete
    Replies
    1. εννοείται μαζί σου! κάθε εποχή του χρόνου!!!!!

      καλη χρονια κουκλα, με υγεία πάνω από όλα!

      Delete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin