Let's Go Crafty : Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές με Παιδιά (Πολυχώρος Μεταίχμιο)!


Χριστούγεννα χωρίς βιβλία, παιδιά, φίλες και κατασκευές...δε γίνεται! Φανταστείτε λοιπόν όλα αυτά συνδυασμένα σε ένα χώρο και την ίδια στιγμή, πόσο όμορφες στιγμές και αναμνήσεις δημιουργούνται! Γιατί η δημιουργία ενώνει και διασκεδάζει! Let's Go Crafty παρέα με το Κάθε Μέρα Γονείς στον Πολυχώρο Μεταίχμιο και με πολλές γιορτινές κατασκευές!


Στο σπίτι μας γενικά ασχολούμαστε πολύ με τα χεράκια μας, να φτιάχνουμε, να ζωγραφίζουμε, να κόβουμε και να κολλάμε. Άλλο όμως είναι με δυο μικρά μόνο και άλλο με περισσότερα! Έτσι όταν η φίλη μου η Μάγδα από το Καθε Μερα Γονείς αποφάσισε να διοργανώσει και φέτος την Γιορτινή παιδική γιορτούλα που οργανώνει κάθε φορά (δείτε εδώ τι ετοίμασε πέρυσι) , ήταν και χαρά και τιμή να βρίσκομαι εκεί και φυσικά μία μεγάλη πρόκληση! Παρέα λοιπόν με την Ελένη του Craftwithmom , ντυθήκαμε ξωτικά και δημιουργήσαμε μαζί με τα παιδιά! Ετοιμάσαμε υπέροχα χρωματιστά στεφανάκια, στολίσαμε τα δικά μας μικρούλικα χριστουγεννιάτικα δέντρα, ζωγραφίσαμε τα γιορτινά μας σουπλά, απολαύσαμε βιβλία και γενικά περάσαμε υπέροχα! 


Δε νομίζω ότι υπήρχε καλύτερο μέρος για να δημιουργήσεις μαζί με τα παιδιά! Ανάμεσα σε υπέροχα βιβλία που σε ταξιδεύουν, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο, η φαντασία απλά ελευθερώνεται και η δημιουργία ξεκινάει! Χάντρες, πομ πομ, χρώματα, αστεράκια, λουλουδάκια, καρδούλες, κόλλες και πολλά ακόμα που μας πρόσφεραν τα Tiger Stores, απλώθηκαν πάνω στον πάγκο και η κατασκευή ξεκινάει! 




Είναι λοιπόν καταπληκτικό πως μία απλή κατασκευή μπορεί να μεταμορφωθεί από μικρά χεράκια. Ένα απλό στεφανάκι με χάντρες και καθαριστή πίπας, μπορεί να στολιστεί με λουλουδάκια, πομ πομ και επιπλέον κορδελίτσες και να γίνει κάτι πραγματικά πανέμορφο! Και κάθε μικρός δημιουργός με ξεχωριστή φαντασία και μοναδικές κατασκευές!





Οι μικρότεροι δημιουργοί μας; Μόλις 2 χρονών! Οι μεγαλύτεροι;;; στην ηλικία μας! Μικροί και μεγάλοι νοιώσαμε παιδιά και όλοι μαζί ζωγραφίσαμε και ξεχαστήκαμε για λίγες ώρες. Η απόλυτη χαλάρωση! Στεφανάκια ετοιμάστηκαν, δέντρα κατασκευάστηκαν με γλωσσοπίεστρα και στολίστηκαν φυσικά και τέλος ζωγραφίσαμε και τα μοναδικά σουπλά που δημιούργησε η Ελένη και μπορείτε να βρείτε εδώ



Φυσικά τα σουπλά μας πλαστικοποιήθηκαν για να είναι έτοιμα προς χρήση! Μάλιστα τα περισσότερα...είχαν και το φαγητό μέσα... από κοτομπουκιές λαχταριστές, μέχρι και μακαρόνια! 



Μία ανεπανάληπτη εμπειρία, υπέροχες στιγμές, ανάμεσα σε χαμογελαστά πρόσωπα! 


Να ευχαριστήσουμε θερμά τη Μάγδα του Κάθε Μέρα Γονείς για την όλη διοργάνωση (και στο επόμενο με το καλό!), την αγαπημένη μου Μαρία του mommyjammi για την παρέα και τις φωτογραφίες, Την Ελένη του CraftwithMom για την άψογη συνεργασία, τα Tiger Stores για τα καταπληκτικά υλικά και φυσικά τους ανθρώπους του Πολυχώρου Μεταίχμιο για την υποστήριξη και την άψογη συνεργασία!  Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις φίλες και τους φίλους που βρέθηκαν στην παρέα μας και φυσικά τους καταπληκτικούς μικρούς μας δημιουργούς... μου έμαθαν πολλά μέσα σε λίγες ώρες!


Καλές Δημιουργίες... και με πολλά χαμόγελα :)


ματς μουτς
post signature

8 comments :

  1. Εγώ ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη και για την παρουσία σου εκεί Ζήνα! Τι όμορφα που περάσαμε!!!!! Και στα επόμενα λοιπόν.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και στα επόμενα με το καλο :)

      Delete
  2. Τι όμορφο craft χριστουγεννιάτικο πάρτι! Καλά να είσαστε και στα επόμενα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστούμε Μαράκι και που μας τίμησες με την παρουσία σου!

      Delete
  3. τι τελειο!!! τι κριμα που ειμαστε μακρυα και δεν μπορουμε να συμμετεχουμε σε ολα αυτα τα ωραια!!! τουλαχιστον σας καμαρωνουμε και παιρνουμε ιδεες!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σας ευχαριστούμε πολύ Ελπίδα! Ευχομαι να τα πουμε και απο κοντά με το καλο!

      Delete
  4. Συν ξωτικό! Ήταν τέλεια!!!

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin