Blogging tips....


{Guest post from Nasia


Hello my friends!!!

You know I love fashion, but mostly I love reading about fashion that is not the usual trends of the season, but also alternative proposals and not only. One of my favorite blogs is a blog owned by two friends Nasia and Maria.

Today I am honored to have a great post full of tips from Nasia!




**************************************************

Όταν ξεκινήσαμε το blog μας με τη φίλη μου τη Μαρία το 2012 ήταν για μας ένα inside joke.Κάτι που το δημιουργήσαμε απλά για να το μοιραζόμαστε και να διασκεδάζουμε βλέποντας τα άρθρα μας δημοσιευμένα.Ο τίτλος του blog "get a loca life" δείχνει ακριβώς αυτή τη διάθεση που είχαμε τότε και διατηρούμε μέχρι και σήμερα : Να περνάμε τις ώρες μας όμορφα, δημιουργικά και να βλέπουμε τα πράγματα αισιόδοξα και λίγο ανέμελα.






Αρχικά δεν γράφαμε τόσο συχνά ούτε και υπήρχε η σελίδα μας στο facebook.Αν κάτι έχω να προτείνω σε επίδοξους bloggers που θέλουν να ασχοληθούν λίγο παραπάνω με το blogging είναι να δώσουν μεγάλη έμφαση στη προώθηση του blog τους μέσω social media.O blogger κατ΄εμέ οφείλει να είναι ενημερωμένος για τα νέα δεδομένα, να είναι πνεύμα ανήσυχο και να ενδιαφέρεται για καθε τι νέο.Αυτό είναι τα social media. Η εξέλιξη του απλού blogging σε μια όμορφη επικοινωνιακή περιπέτεια για να σε γνωρίσει περισσότερος κόσμος.Η τεχνολογία είναι στη διάθεση σου για να σε βοηθήσει : facebook, twitter, instagram, pinterest κτλ. Δε μου αρέσει καθόλου όταν ακούω νέους ανθρώπους να λένε πως δεν μπορούν να τα καταφέρουν σε τέτοιου είδους projects .Ούτε εγώ ήξερα αλλά το έψαξα και συνεχίζω να ψάχνω και να βελτιώνομαι συνεχώς οπότε όλοι μπορούν να κάνουν κάτι ανάλογο.





Δεν υπάρχει για μένα πιο δημιουργικός "εθισμός" από το να βλέπεις πως κάποιος διάβασε το άρθρο σου και του άρεσε ή συμφωνεί μαζί σου σε αυτά που προτείνεις. Το blog μας έχει οδηγήσει σε πολύ ωραία μονοπάτια γιατί έχουμε κάνει βήματα που ποτέ δε περιμέναμε πως θα κάναμε όταν ξεκινήσαμε. Γνωρίζουμε δημιουργικούς και ταλαντούχους ανθρώπους, συνεργαζόμαστε με αγαπημένες μας εταιρείες και προσφέρουμε δώρα στους fans μας που τους νιώθουμε σαν μια ζεστή παρέα.


Στον χώρο του ελληνικού blogging τα πράγματα έχουν και μια επιπλέον μυστικοπάθεια.Δεν βρίσκεις εύκολα οδηγίες για το πως μπορείς να συνεργαστείς με εταιρείες ή πως να κάνεις κληρώσεις ή πρακτικά θέματα σχετικά με τη μορφή και τη δομή του blog.Γι΄αυτό σε όποιον ξεκινά το blogging και έχει απορίες του προτείνω, αν δεν βρίσκει αυτό που θέλει όταν κάνει ελληνική αναζήτηση στο google, να ψάξει αυτό που ζητάει για το blog του στα αγγλικά.Υπάρχουν πάρα πολλά άρθρα στο εξωτερικό για όλα τα πρακτικά ζητήματα του blog που εμένα τουλάχιστον μου έλυσαν πολλές απορίες .


Ένα τελευταίο θέμα είναι το να σέβεσαι και να αγαπάς τους fans σου.Καθε φορά που καποιος προστίθεται στην παρέα μας νιώθω πως πρέπει να βελτιώθούμε ακόμη περισσότερο για να έχουν ένα ωραίο αποτέλεσμα.Ξέρεις, το κοινό είναι πολύ έξυπνο και ξέρει να αναγνωρίζει την καλή αισθητική, για αυτό ένα blog αλλά και μια σελίδα χρειάζεται προσεκτική επιλογή εικόνων και θεμάτων. Αν σεβαστείς το κοινό θα σε εκτιμήσει κι αυτό, αυτή είναι η άποψη τόσο η δική μου όσο και της Μαρίας με την οποία συνδιαχειριζόμαστε το blog.



Νομίζω πως το blogging ταιριάζει σε κάθε άτομο που νιώθει πως κάτι έχει να πει και να μοιραστεί με τους γύρω του. Αλλά όπως όλα τα πράγματα απαιτεί αγάπη, χρόνο και διάθεση να βελτιώνεσαι συνεχώς.


Αθανασία από
www.getalocalife.blogspot.gr


***************************************

Thank you Nasia! Great post!

If you want to discover more about GetaLocaLife just visit

blog: GetaLocaLife 
fcb : GetaLocaLife 
Instagram: GetaLocaLife 


you will be surprised by their fashion tips, beautiful photos and great posts about beauty!


         mats mouts
post signature

No comments :

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin