Fresh Line Beauty Products and a Giveaway!!!!!


Καλη εβδομαδα!!!! και μια και οι τελευταιες ημερες ήταν "κάπως" σας εχω εκπληξούλα για να χαρειτε! Ε ναι λοιπον...γνωρίζετε ήδη ότι τελευταια με εχει πιασει μια μανια για σπα και περιποιηση του εαυτου μου, οπότε τι καλύτερο από ένα υπέροχο δωρακι για εσας με προιοντα περιποιησης; Ξερω...εχετε αγωνια, αλλα θα σας κρατησω λιγο ακομα ετσι! Για πάμε να δουμε λοιπον τι σας εχω.....

Είπαμε, Καλοκαιρι σημαινει ζέστη και ιδρώτας και ήλιος και σχετική ταλαιπωρία για το σωμα και το πρόσωπο μας. Είναι λοιπόν απαραίτητο να φοράμε απλο μακιγιαζ, προιοντα με δεικτη προστασίας και φυσικά να καθαριζουμε καλα πρόσωπο και σώμα και να το περιποιούμαστε με κρεμουλα ή lotion. Και ξέρετε τι σημαίνει αυτο; Αρωματα! Αρωμα φρεσκάδας και ξεκουρασης και ομορφιας! Γιατι πάντα ένα απαλό δέρμα, ένα ξεκούραστο πρόσωπο, ένα υπέροχο άρωμα δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο! Γι αυτο ειμαι και εγω εδω! 

Αρχικα να σας παρουσιασω αγαπημένα προιοντα λοιπόν απο τη Fresh Line! Είναι γνωστη εταιρια το ξέρω και γνωρίζω ότι έχετε δοκιμάσει κάποια προιοντα της...ειτε σαπουνάκια, είτε κρέμες , είτε άλατα! Αλλά εγω σας έχω κρεμούλες και αντιηλιακο και αφρολουτρα, τα οποία σίγουρα θα λατρεψετε! Γι αυτο και εγω έπαθα πλάκα με ότι παρέλαβα και δεν κρύβω ότι ζήλεψα που δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω και εγω!



Πάρις & Ελένη (Λεμόνι) Αφρόλουτρο 200ml, με αιθέριο έλαιο λεμονιού και εκχύλισμα γκρέιπφρουτ που προσφέρουν στυπτικές ιδιότητες και αναζωογονούν την επιδερμίδα.

  Πάρις & Ελένη (Λεμόνι)  Γαλάκτωμα Σώματος 200mlένα λεπτόρρευστο γαλάκτωμα σώματος με λεμόνι και γκρέιπφρουτ, που προσφέρει αναζωογονητικές και μαλακτικές ιδιότητες, αφήνοντας μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα.



  Κλειώ Απαλό Σαμπουάν για Ρύθμιση pH 75mlένα ήπιο σαμπουάν που διατηρεί φυσιολογικό το pH του τριχωτού της κεφαλής, χωρίς να απομακρύνει τη φυσική του λιπαρότητα. Εμπλουτισμένο με σύμφυτο και καλέντουλα που παρέχουν επουλωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, ενώ τα εκχυλίσματα από βρώμη, αλθαία και σαμπούκο αποτρέπουν τους ερεθισμούς. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

  Κλειώ Απαλή Μαλακτική Κρέμα Ρύθμισης pH 75mlβασισμένη στο ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογική αλόη και βιολογικό βούτυρο καριτέ που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και θρέψη χωρίς να βαραίνουν τα μαλλιά.


  Βανίλια-Καραμέλα Βούτυρο Σώματος 200mlμια πλούσια κρέμα σώματος με πολύτιμα φυσικά έλαια και βούτυρα που διεισδύουν βαθιά στο δέρμα, προσφέροντας εξαιρετική μαλακτική και ενυδατική δράση. Η γλυκιά μυρωδιά της βανίλιας και της καραμέλας αφήνει την επιδερμίδα υπέροχα αρωματισμένη.



  Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Σώματος Υψηλής Προστασίας SPF30 με φυσικά φίλτρα 150ml, πλούσιο σε εκχύλισμα και λάδι ηλίανθου, γνωστό για την ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική του δράση. Η καλέντουλα, το σύμφυτο και το χαμομήλι καταπραΰνουν ενώ το βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο ενυδατώνει σε βάθος και διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος.



Ξετρελαθήκατε; και που να δειτε παρακάτω...αφού όλα αυτά τα προιοντα θα τα κερδίσει μία τυχερη αναγνώστρια του ΕυΖην! Ε ναι...σας το είπα...θα εκπλαγειτε! Όλα αυτα λοιπόν θα είναι το δωρακι για μία τυχερή ή εναν τυχερο και θα τα παραλάβει σε συσκευασία δωρου! Ετσι, για να χαρούμε ακόμα περισσότερο που ειναι Καλοκαίρι!



Τι πρέπει να κάνετε; απλά να λάβετε μέρος στο rafflecopter παρακάτω και φυσικα αν θέλετε επιπλέον πόντους μπείτε στη σελίδα ΕυΖην στο facebook και κάντε share, comment και tag τουλάχιστον δύο φίλες σας την εικόνα του διαγωνισμου....


a Rafflecopter giveaway


Η νικητρια θα ανακοινωθει στις 29-7-2015




Καλη Επιτυχια!!!!
post signature


P.S This Giveaway is also sponsored by  kerdiseto , ediagonismoisaveandwinmydiagonismoi likekaikerdisepaiksekerdise diagonismos , nethall,  paredoraki and by e-contest

No comments :

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin