Shopping Therapy : Terra Delicia!!!!


Το ιδανικο μέρος για να χαθω; εκτός από ένα μαγαζι με υφάσματα και κλωστες και μικρές μικρές χαντρουλες... ένα μαγαζι με αρώματα και χρώματα και γευσεις! Δεν ξέρω αν σας το εχω πει, αλλά μία από τις αγαπημένες μου ταινίες που όσες φορές και να τη δω δεν τη βαριέμαι ποτέ είναι η "Πολίτικη Κουζίνα". Ένα φιλμ που πολύ απλά συνδέει τόσο όμορφα τις γευσεις και τα αρώματα με τις απλές καθημερινές μας συνήθειες! Άλλωστε ποιος δεν έχει αγαπημένες αναμνήσεις συνδεδεμένες με κάποιο άρωμα; Χριστουγεννα των παιδικών μας χρόνων γεμάτα κανέλα, Κυριακάτικα πρωινά στο σπίτι με άρωμα μελιού, λατρεμένο Πάσχα γεμάτο μαχλέπι και μαστίχα, Καλοκαιρινά βράδια με αίσθηση γλυκάνισου... 


Και ο παράδεισος αυτός λέγεται Terra Delicia! Ένας χώρος με μία υπέροχη παλέτα χρωμάτων και αρωμάτων και γευσεων! Και μέσα σε μόλις λίγα τετραγωνικά είναι τόσο εύκολο να μεταφερθείς σε άλλες χώρες και περιοχές της Ελλάδας!


Μπαχαρικά, ξηροί καρποί, όσπρια, αλλαντικά, τυριά, παξιμαδάκια και ζυμαρικά, μαρμελάδες και μέλι, τσίπουρο και ρακή και τόσα ακόμα. 


Και ξέρεις τι λατρευω; ότι όλα αυτα μπορώ ευχαρίστως να τα απολάυσω πριν τα αγοράσω... μπυρίτσα από Ελληνική μικροζυθοποιία και μεζες με όλα τα καλούδια, smoothies με αποξηραμένα φρούτα και σοκολάτα με αρώματα!



Όσο για τον αγαπημένο μου καφε; Απλά λατρεια!!!! Οκ... πρέπει να το ομολογήσω...με τον καφε σερβιρεται και γλύκισμα! Κεικ ή μπάρα δημητριακών με σοκολάτα... όλα πλασμένα και φτιαγμένα στα μέτρα μου! Ο Σάκης, ο άλλος Σάκης (είναι δύο, μην μπερδευεστε!) και ο Λευτέρης με καταλαβαίνουν απόλυτα...αφού πλέον τα γεννέθλια και τις γιορτές μας εκεί κάνω τα κεράσματα! 


Εκτός λοιπόν από όλα τα καλά που μπορείτε να βρειτε εκεί, σας περιμένουν και πολλές εκπλήξεις και δωράκια για τις γιορτες! Μία από αυτές είναι και τα μοσχομυριστά γουράκια με κανέλα και γλυκάνισο από τα χεράκια μου! Φανταστείτε λοιπόν αρώματα μέσα στην κουζίνα μου όταν τα ετοίμαζα... από τη μία ελεγα να σερβίρω κανένα ουζάκι με μεζε και από την άλλη έψαχνα λουκουμάδες με μέλι και ένα ζεστο καφεδάκι! Αντεξα λοιπόν τους πειρασμούς και τα ολοκλήρωσα! Θα τα βρείτε λοιπόν ως δωράκι με τις αγορές σας στο Terra Delicia...γιατί το άρωμα και η γευση  είναι μία αγαπημένη καθημερινή συνήθεια!


Το Terra Delicia στέλνει και για όσες και όσους είναι μακρυα από το Γουδί. Απλά διαλέξτε τι πραγματακια θέλετε και κανονίστε την παραγγελία σας! Θα σας αποσταλλούν στην πόρτα σας το γρηγορότερο! Εκτός βέβαια αν θέλετε να τα κάνετε και έκπληξη σε αγαπημένο πρόσωπο...πακετάρονται δωράκι και αποστέλλονται! Τέλειο; 

που; Λεωφόρος Γεωργίου Παπανδρέου 59, Γουδί
πότε; καθημερινα 8πμ - 11μμ και Κυριακή 10πμ - 6μμ
πως μιλαμε; 210-7752850


Λοιπόν, πότε θα πάμε για καφεδάκι ή μπυρίτσα;;;;



ματς μουτς
post signature

No comments :

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin