DIY Easter Eggs Hoop Art!!!!


I adore Easter!!! For many reasons I have to say… maybe because of the cute bunnies or the colored eggs, maybe because of the fast period and then because of eating too much… but mostly because Easter for me means vacations in my beloved Crete and of course with the greatest weather! To be honest, the past three years I have started to pay attention on the Easter decoration and to create handmade gifts for my friends and mine godchilds. This year I have passion with the hoop art and sewing and since on of my tasks in my home was to prepare the red eggs, I decided to create my own colored eggs for my home décor and for gifts! So let’s create them together!

Λατρεύω το Πάσχα! Πολλοί οι λόγοι… κάτι τα κουνελάκια, κάτι τα αυγουλάκια, κάτι η νηστεία και μετά το πολύ φαγητό… αλλά κυρίως γιατί Πάσχα για μένα σημαίνει διακοπές στην Κρήτη μου και καλός καιρός! Η αλήθεια είναι ότι μόλις τα τελευταία τρία χρόνια ασχολήθηκα με Πασχαλινή διακόσμηση και δωράκια σε κοντινούς φίλους, πέραν φυσικά από τα βαφτιστήρια.  Φέτος λοιπόν, έχω παθιαστεί με τα τελαράκια και το απλό κέντημα και μια και πάντα ασχολιόμουν με το βάψιμο των αυγών στο σπίτι, σκέφτηκα να κάνω και τα δικά μου χρωματιστά αυγά για τον χώρο μου και φυσικά για δωράκια! Για ελάτε να φτιάξουμε μαζί απλά μικρά αριστουργήματα για τον τοίχο σας, που σίγουρα θα αγαπηθούν!


Of course I  another surprise to share with you! We have team up with a few of my beloved bloggers, all of them crazy about crafting and food and we have created a new magazine, in order to share with you amazing diy, delicious recipes and our enthusiasm about handamade!!!! Today is the first day of our first issue, which is full of Easter!!! I am sure you will enjoy it!!!! And for the Easter Eggs Hoop Art DIY, just click HERE!!!

Φυσικά σας έχω και άλλη έκπληξη να μοιραστώ μαζί σας! Κάναμε λοιπόν μία μικρή παρέα με μερικές από τις αγαπημένες μου bloggers, όλες τους παθιασμένες με τις κατασκευε΄ς και το φαγητό και δημιουργήσαμε ένα νέο περιοδικό, για να μοιραστούμε μαζί σας υπέροχα diy, πεντανόστιμες συνταγές και τον ενθουσιασμό μας για το χειροποίητο!!! Σήμερα λοιπόν είναι η πρώτη μέρα του πρώτου τεύχους μας, που είναι και με αέρα από Πάσχα!!! Είμαι σίγουρη ότι θα το απολαύσετε!!! Για να δείτε πώς θα φτιάξουμε τα Τελαράκια με τα Πασχαλινά αυγά, απλά πατήστε ΕΔΩ!





mats mouts 

35 comments :

  1. Αγαπημένη μου Ζίνα, απίστευτη η συνεισφορά και η δική σου στο περιοδικό μας!!! Τα τελαράκια σου είναι το τέλειο χειροποίητο δωράκι για το Πάσχα!! Πολλά πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχαχα σε ευχαριστω πολυ φιλεναδα! το περιοδικο μας ειναι μια υπεροχη νεα παρεα με πολυ αξιολογα ατομα που απλα αγαπω! σε ευχαριστω παρα πολυ για όλα!!!

      Delete
  2. Λατρεμένα όλα τα τελεράκια που δημιουργείς κι αυτά δεν αποτελούν εξαίρεση! Γεια στα χέρια σου φιλενάδα! Καλή μας αρχή. Φιλιά πολλά :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλη μας αρχη κουκλα! σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!

      Delete
  3. Υπέροχες δημιουργίες,Ζηνάκι και μια καλή αρχή στο περιοδικό σας!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστουμε πολύ Μαράκι!

      Delete
  4. Το περιοδικό πανέμορφο!! χρώματα!! ιδέες!! κατασκευές!!! γεύσεις!! από όλα τα καλά!! μπράβο σας κοριτσάρες!!!
    Όσο για τη κατασκευή στο τοίχο είναι απλά σούπερ!!!!!
    Που βρίσκουμε όμως τη βάση γι αυτή τη κατασκευή;;;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τελαρακια βρισκεις σε μαγαζια που εχουν κουμπια, κλωστες, ειδη ραπτικης. Πχ τα δικα μου τα αγοράζω ειτε στο κεντρο ειτε στο Μαρουσι στο Προβατακι.

      Ευχαριστω πολυ!!!

      Delete
  5. Συγχαρητήρια κορίτσια και καλή αρχή!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστουμε πολυ Μαρακι!

      Delete
  6. Πολύ ωραία τα αυγουλοκαδράκια!Και το περιοδικό εξαιρετικό, μπράβο κορίτσια!AriadnefromGreece!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστουμε πολυ Αριαδνη! φιλακια

      Delete
  7. καλή αρχή στο περιοδικό σας!πολλά συγχαρητήρια σε όλες σας!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστουμε παρα πολυ! φιλακια

      Delete
  8. και έμενα μου αρέσει το Πασχα παρα πολύ ..τα δωρακια σου ειναι πολυ ομορφο ..
    αλλα και το περιοδικο σας τελεια ...καλη συνεχεια !!!!
    φιλακια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστουμε πολυ πολυ! καλημερα!

      Delete
  9. Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Τα πασχαλινά τελάρα είναι πανέμορφα!!! Και το περιοδικό εξαιρετικό!!! Άκρως εντυπωσιακό και επαγγελματικό το αποτέλεσμα !!! Μπράβο Ζήνα μου και μπράβο σε όλα τα κορίτσια!!! Πολλά φιλιά !!! Καλή συνέχεια!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστουμε παρα πολυ Ιωαννα μου! καλη σου μερα

      Delete
  10. Κορίτσια ένα μεγάλο μπράβο για το περιοδικό! Δε το πιστεύω πόσο όμορφη και επαγγελματική δουλειά έχετε κάνει!!! Το διάβασα όλο, θα προσπαθήσω να κάνω κάποια από αυτά και πραγματικά μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστουμε πολυ Αγγελικη!!!! Και καλες δημιουργίες!

      Delete
  11. Καλή μας αρχή!! Τα τελαράκια είναι ό,τι καλύτερο για να μπαίνουμε στο εορταστικό κλίμα!! Σε φιλώ!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φιλακια κουκλα μου και χαρηκα πολυ που ειμαστε μια ομαδα :)

      Delete
  12. Μια γλύκα είναι! Θα γίνουν το τέλειο δώρο! Καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα! Εύχομαι κάθε επιτυχία!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστουμε παρα πολυ Κατερινακι!!!! φιλακια

      Delete
  13. Η αλήθεια είναι ότι το Πασχα δεν ασχολούμαι τόσο με την διακόσμηση... Φέτος μου έχει έρθει μία όρεξη για μία παραπάνω τσαχπινια...καλή ώρα σαν την ιδέα που ειπες... (Όχι ότι θα το φτιάξω μόνη μου...θα το αγοράσω...😀) Φιλιά!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. τελικά τι έκανες με τη διακόσμηση;;;;

      Delete
    2. Γέμισα τον τόπο με λαγουδάκια και καλαθάκια με κόκκινα αυγά.... Κρέμασα στις βεράντες κάτι πασχαλινά διακοσμητικά από jumbo και έβαλα και φαναράκια! Δεν τα έχω μαζέψει.... Ακόμα υπάρχουν καλαθάκια στην κουζίνα! :) Πάντως όλα αυτά μου φτιάχνουν τη διάθεση τελικά!!!!

      Delete
  14. Εξαιρετική δουλειά! Ομορφα πολύ και για δωρο και για διακόσμηση! Παραδέχομαι οτι ζηλεψα που θα περάσετε το Πάσχα στην Κρήτη!! Χωράω στις αποσκευες??? Δεν θέλω πολυ χώρο!

    ReplyDelete
  15. Καλή αρχή , κορίτσια όμορφα! Πραγματικά πολύ καλή δουλειά!Όλα τα άρθρα φαινονται πολύ ενδιαφέροντα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστουμε πάρα πολύ Δέσποινα!

      Delete
  16. Καλή αρχή και από εμένα Ζίνα μου και πολύ επιτυχία! Τα τελαράκια σου όπως και να τα φτιάχνεις είναι απλά τέλεια!!! Φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω πολύ Χριστινάκι!

      Delete
  17. Αμάν θα πας στα καλύτερα ε; Πωπω να περάσεις τέλεια! Αυτά τα τελάρα είναι πολύ λιμπιστικά. Να φανταστώ ότι τα έχεις σαν απόθεμα κι ανάλογα με τη σεζόν αλλάζεις τον καμβά ε;

    ReplyDelete
    Replies
    1. καπως ετσι. βεβαια τα συγκεκριμένα τα κολλησα απο πίσω οπότε πλέον είναι μονο για το Πάσχα!

      Delete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin