Yummy Tastes: Bubbletale teabar !!!


Παρασκευή πρωί και είμαι βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Άνετο αθλητικό παπούτσι, φωτογραφική μηχανή ανά χείρας, καλή διάθεση και είμαι έτοιμη να χωθώ σε σοκάκια και στενά και να βρω νέα ζουζουνίστικα μαγαζιά, κυρίως με υλικά που χρειάζομαι! Βέβαια η μηχανή απαραίτητη, αφού ποτέ δεν ξέρεις που μπορείς να δεις εκείνο το καταπληκτικό graffiti ή ένα υπέροχο σπίτι! Γιατί μπορεί η πόλη αυτή γενικά να μην με τρελαίνει, αλλά το κέντρο της το βρίσκω μυστηριώδες!



Λατρεύω αυτές τις βόλτες είτε με παρέα είτε και μόνη μου. Τις βρίσκω πολύ ξεκούραστες (ασχέτως βέβαια τα χιλιόμετρα που κάνω!) και με χαλαρώνουν απόλυτα. Αλλά βέβαια όταν η παρέα σου γκρινιάζει γιατί κουράστηκε (!), επιβάλλεται ένα μικρό διάλειμμα. Και κάπου εκεί στην Αιόλου, το μάτι πέφτει σε μία βιτρίνα με κάτι ντονατς! Οκ, είπαμε, προσπαθώ να κάνω δίαιτα, αλλά τόσες θερμίδες έχω κάψει ήδη! Άσε που τα γλυκάκια αυτά με φώναζαν... αλήθεια λέω, άκουσα το όνομά μου!!!  Τι να κάνω; Να τα αγνοήσω;;; Ντροπή! Οπότε μπήκα λοιπόν, έκανα τη καρδιά μου πέτρα!




Μόλις άνοιξα τη πόρτα βρέθηκα απλά σε άλλο κόσμο, σαν σε παραμύθι, κάπως έτσι ένοιωσα! Το μαγαζάκι απλά απίστευτο! Με καταπληκτική διακόσμηση, τρελό χρώμα και πολλά γλυκούλια πραγματάκια.... όχι, δεν εννοώ μόνο τα ζαχαρωτά και τα ντονατσάκια, αλλά και τις κούπες που είχε στα ράφια! Σας λέω, απλά το στυλ μου! Και μετά πήγα να παραγγείλω... ναι, μου πήρε περίπου 7 λεπτά να αποφασίσω! Κλασσικά τον αγαπημένο μου καφέ , όχι τίποτα άλλο, αλλά η παρέα με κορόιδευε... τι καφέ με bubbles θα πάρεις; Χαζομάρα μου, το παραδέχομαι, ΕΠΡΕΠΕ να το δοκιμάσω! 


Αλλά πήρα το αίμα μου πίσω... δοκίμασα όχι ένα, αλλά δύο γλυκα! Το ένα με λεμόνι και το άλλο με λευκή κρέμα και σοκολάτα! Εντάξει, νομίζω πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που απλά δε μιλούσα! Ο καφές καταπληκτικός και σε συνδυασμό με τα γλυκά, έπαθα πλάκα! Καθόμουν, έτρωγα, απολάμβανα καφέ και χάζευα τη διακόσμηση! Α! και παρακαλώ, άκαπνα! 



Δυστυχώς η μαγεία κράτησε λίγο, γιατί έπρεπε να φύγουμε. Αλλά είπα να την επεκτείνω λίγο ακόμα...οπότε ξαναγύρισα και πήρα και ένα με bubbles!!! Τι και αν με κορόιδευαν; Εγώ το απόλαυσα!!!!

Αν βρεθείτε και εσείς στο κέντρο, απλά περάστε από την Αιόλου και στον αριθμό 17 θα το βρείτε! Bubbletale teabar με τη βιτρίνα με τα donuts!!!!


Καλη απόλαυση!!!


mats mouts
post signature

21 comments :

  1. Πραγματικά γεμάτο χρώματα!!!
    Για το γλυκό δε σχολιάζω.... είναι βράδυ... πεινάω... δεν επιτρέπεται να φάω ζαχαρη...
    Καλησπέρες είπαμε;;;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημερα!!!! ασε , το γλυκο κολαση!!!! χαχαχαχα

      Delete
  2. Τι ξεχωριστή διακόσμηση! Θα το επισκεφτώ σύντομα (αφού εργάζομαι κοντά στο κέντρο)! Φιλιααααα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αναμένω εντυπώσεις!!!!

      Delete
  3. Τί γλυκό και χαρούμενο μέρος για διάλειμμα. Μου λείπουν τόσο αυτές οι γωνίτσες της Αθήνας. Το κρατάω σίγουρα για την επόμενη εξόρμηση στο κέντρο. Ευχαριστούμε για την ξενάγηση.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ειναι πραγματικα πολυ ομορφο! ελπίζω να μπορεσεις να πας :)

      Delete
  4. έχω περάσει πολλές φορές απεξω αλλά ποτέ δεν έχω χρόνο να κάτσω....επιβάλλεται όμως να απολαύσω ένα bubble tea μια μέρα, σύντομα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι , ναι, επιβάλλεται!!!!

      Delete
  5. Υπέροχη διακόσμηση, και ανέφερες και τη λέξη-κλειδί: Donuts!!! Μιας και κάθε εβδομάδα είμαι κάτω, θα το επισκεφτώ σίγουρα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. να πας!!!! μη τα φας όλα βεβαια :)

      Delete
  6. Οταν ερθω Αθήνα εκει να με πας ναι? Μπουρμπουληθρες παντου!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. θα σου εχω ετοιμασει tour βρε. Ελα εσυ και αστο πανω μου!

      Delete
  7. Πω πω τι υπέροχο και ξεχωριστό μέρος είναι αυτό; Είναι αυτό που μου έλεγες λοιπόν!!!! Εντάξει ναι είναι απίθανο και θέλω να πάω λοιπόν κάποια στιγμή! Βλέπω να δίνουμε ραντεβού εκεί με τα πιτσιρίκια!

    ReplyDelete
  8. Και επανέρχομαι να σημειώσω ότι έχουμε και στον Πειραιά κατάστημα, τώρα το είδα... μα που ζω; που ζω;!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχαχαχα να πας Πειραια τοτε και μετα δινουμε ραντεβου στο κεντρο!!!!

      Delete
  9. Το έχω δει στην Αιόλου,αλλά πάντα το προσπερνάμε και πάμε στη γωνία στο μαγαζί με τους λουλουμάδες.Νομίζω ήρθε η ώρα να το δοκιμάσουμε!!!Καλημέρα Ζήνα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. η αληθεια ειναι οτι οι λουκουμαδες επισης ειναι μεγαλο challenge! χαχαχαχα την επομενη φορα :)

      Delete
  10. Δεν το ηξερα το μαγαζακι αυτο καθολου. την επομενη φορα που θα βρεθω κεντρο θα το ψαξω!

    ReplyDelete
    Replies
    1. θα σου αρεσει, είμαι σίγουρη!

      Delete
  11. Αυτα τα μαγαζάκια τα αγαπώ πρώτα απο ολα για τη διακόσμησή τους!!! Έχουμε κ εμείς στο Αιγάλεω και στον Πειραιά που μας βολεύει. Έχω δοκιμάσει και τσάι με μπουρμπουλήθρες (οπως τις λεμε με τα παιδια) και ειναι πολυ νοστιμο κ διαφορετικό!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. η διακοσμηση τους ειναι απιστευτη! κατι μεταξυ παραμυθοχωρας και Αμερικής στα 60s. Αυτό με τις μπουρμπουλήθρες δεν το εχω δοκιμασει....στη λίστα την επόμενη φορα!!!

      Ευχαριστω και φιλακια

      Delete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin