My new beloved cosmetics from Essence!


Υπάρχουν λοιπόν εκείνες οι φάσεις στην καθημερινότητα μου που δε θέλω να ασχοληθώ με τίποτα με την περιποίηση μου, συνήθως λόγω κούρασης. Υπάρχουν όμως και οι πιο συνηθισμένες μέρες, που έστω και λίγο ρουζ είναι απαραίτητο για να νιώσω καλύτερα και ότι είμαι κάπως περιποιημένη. Άλλωστε ποτέ δεν ήμουν λάτρης του έντονου μακιγιάζ. Αν έβαζα έντονη σκιά (κάτι που μου αρέσει) το κραγιόν είναι σχεδόν ανύπαρκτο και το αντίστροφο. Οπότε να σας δείξω τα τελευταία μου αγαπημένα, τα οποία το Χειμώνα κυρίως τα φορούσα πάρα πολύ συχνά!  

Σκιά σε μια καταπληκτική γκρι απόχρωση και άκρως αγαπημένη γιατί πολύ απλά απλώνεται εύκολα και κρατάει πολλές ώρες! Απαλή σαν βελούδο, απλά θα γίνει και η δική σου αγαπημένη. Άλλωστε το λέει και το όνομά της... Essence The Velvets Eyeshadow!



Το ρουζ είναι από τα αγαπημένα μου καλλυντικά και δεν λείπει ποτέ από την εμφάνιση μου, αφού μόνο ρουζ κ μάσκαρα μου είναι αρκετά! Και η Satin Touch Blush σε κοραλί απόχρωση είναι πλέον και η μοναδική που χρησιμοποιώ. Είναι διακριτική αλλά παράλληλα προσθέτει λεπτομέρειες στις καμπύλες του προσώπου και δεν γυαλίζει. 


Το ομολογώ, έχω χρόνια να φορέσω μολύβι στα μάτια και γενικά τελευταία δεν με αντιπροσώπευε το στυλ αυτό. Αλλά όταν είδα  το Rock 'n' Roll duo stylist Eyeliner pen , και λόγω της "μύτης" που έχει, είπα να του δώσω μια ευκαιρία. Απλώνεται πάρα πολύ εύκολα και χωρίς να κάνεις λάθη, ακόμα και για μένα που με τη "ζωγραφική" δεν το έχω καθόλου


Με τις μάσκαρες έχω τρέλα! Έχω δοκιμάσει πολλές, με διάφορα βουρτσάκια και σε πολλές αποχρώσεις και κάθε φορά νομίζω ότι βρίσκω την αγαπημένη μου. Ώσπου δοκίμασα την Rock 'n' Roll Doll Crazy XXXL volume της Essence και τη λάτρεψα! Σε μαύρο κλασσικό και πολυαγαπημένο χρώμα για να την χαίρομαι σε καθημερινή βάση και όλη μέρα. Το ασύμμετρο βουρτσάκι που έχει, αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες και τους δίνει όγκο. Η διαφορά είναι εμφανής και πραγματικά νομίζω ότι αν φοράς τη μάσκαρα αυτή, δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο! Είναι σταθερή αλλά ξεβγάζεται εύκολα, οπότε δε μου προσθέτει καθόλου κόπο. Λατρεμένη και δεν λείπει ποτέ από την τσάντα μου! 


Εγώ και τα κραγιόν έχουμε μαλώσει, όχι με όλα φυσικά, αλλά με τα σκούρα. Ο βασικός λόγος είναι ότι τα τρώω και φυσικά κανένα δεν με αντέχει. Είπα όμως να δώσω μια ευκαιρία σε άλλο ένα σκούρο κραγιόν, απλά υπέροχο για τις βραδινές εμφανίσεις, οπότε το Longlasting Lipstick της Essence μπήκε και αυτό στη συλλογή μου. Το χρώμα του είναι καταπληκτικό! Ένα βαθύ μπορντό που όμως έχει λάμψη! Αλλά κλασσικά μαζί μου δεν άντεξε πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έβαλα ούτε στερεωτικό, αλλά είπα να το βάλω στα δύσκολα από την αρχή. Με στερεωτικό κράτησε αρκετή ώρα περισσότερο. Όπως και να έχει θα το επιθυμούσα περισσότερο σταθερό.

Είναι τελικά πολύ ευχάριστη διαδικασία να δοκιμάζεις προϊόντα μακιγιάζ, αλλά αυτό είναι εφικτό κυρίως όταν τα καλλυντικά είναι και οικονομικά και έχεις δοκιμάσει της ίδιας εταιρίας στο παρελθόν, οπότε και τα αποτελέσματα είναι λιγότερο πιθανό να σε απογοητεύσουν. Η Essence είναι μία οικονομική εταιρία με μεγάλη ποικιλία και πάντα  όταν θέλω να δοκιμάσω κάτι νέο ξεκινάω από εκεί. Σπάνια με έχει απογοητεύσει, αλλά φυσικά πάντα υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις. Και από τα προηγούμενα προϊόντα λάτρεψα πραγματικά τουλάχιστον τα μισά! Το θέμα είναι να βρεις κάτι να ταιριάζει στον τύπο σου, στην ιδιοσυγκρασία σου και να το αγαπήσεις...και εγώ έχω βρει αρκετά!



Εσας, ποια είναι τα αγαπημένα σας;


mats mouts
post signature

6 comments :

  1. Μου αρέσουν τα καλλυντικά και οι κοπέλες που βάφονται.
    Δυστυχώς πέρα από ένα μολύβι κι ένα κραγιόν, Δεν χρησιμοποιώ κάτι άλλο.
    Καλή συνέχεια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. δεν ειναι και λιγα! λιτό μακιγιαζ και προσεγμένο είναι ότι χρειαζόμαστε. οι υπερβολες παντα φτανουν στα αλλα ακρα!

      Delete
  2. πλεον σπανια βαφομαι, αλλα παντα φοραω ρουζ. οποτε θα δοκιμασω την προταση σου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αναμενω εντυπώσεις!

      Delete
  3. Λατρεύω το κοραλλί στο μακιγιάζ. Δεν είναι αρκετά έντονο αλλά ούτε και άχρωμο. Ωραία λεπτομέρεια το μολύβι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μολυβι γενικα και εγω δε βαζω πολύ, αλλα το συγκεκριμένο κοραλι στο ρουζ ειναι απιστευτο!

      Delete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin