Ταξίδι στον Ωκεανό και ένας Διαγωνισμός!!!


Τον Ζακ Κουστω φαντάζομαι όλες και όλοι τον έχετε ακουστά! Είχα λατρεία μαζί του και είχα δει όλα τα ντοκιμαντέρ μικρή...ήθελα να γίνω δύτης! Μετά άλλαξα σε αστροναύτης και μετά σε παραγωγός κρασιού! Τελικά κατέληξα κάτι εντελώς διαφορετικό, αλλά η αγάπη για τη θάλασσα παραμένει... Κρητικιά γαρ! Οπότε όταν είδα το 360 Pop-Up βιβλίο για παιδιά με θέμα τον Ωκεανό φυσικά, από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, το αγάπησα με την πρώτη ματιά! Μπήκε στη συλλογή μας και το τιμάμε σε καθημερινή βάση!




Το βιβλίο δεν είναι το τυπικό βιβλίο που αφηγείται μία ιστορία. Είναι μία μικρή εισαγωγική εγκυκλοπαίδεια που βάζει τη βάση στα παιδιά με εισαγωγικές γνώσεις και πληροφορίες για τους Ωκεανούς! Πώς σχηματίστηκαν, τι υπάρχει σε κάθε βάθος της, πως είναι οι πάγοι, ποια τα γνωστά και άγνωστα ζώα της και πολλά ακόμα! Η εικονογράφιση με έντονα χρώματα και όμορφα σχέδια, σε μεταφέρει άνετα στο περιβάλλον αυτό! Και φυσικά το λατρέψαμε γιατί είχε μέσα και το ψάρι κλόουν, τον γνωστό πλέον Νέμο... αλήθεια ξέρατε ότι είναι το μόνο ψάρι που μπορεί να ζει ανάμεσα στις Θαλάσσιες Ανεμώνες, αφού το δηλητήριο τους δεν το επηρεάζει;;;; 



Και μόλις τελειώσεις τις 4 θεματικές ενότητες και χορτάσεις από πληροφορίες, τότε ξετυλίγεται μπροστά σου ένας μικρός υπέροχος υποθαλάσσιος κόσμος!!! Το βιβλίο ανοίγει και πετάγονται από μέσα μικροί δύτες και ψαράκια και υποβρύχια και ανεμώνες και πολλά ακόμα! Και το παιχνίδι συνεχίζεται... εμείς πάντως κάναμε ήδη δυο μικρές θεατρικές παραστάσεις με τους αγαπημένους μας ήρωες της Disney από την ταινία Νέμο και χάσαμε και ξαναβρήκαμε το μικρό ψαράκι μετά από πολλές περιπέτειες στο βυθό! Ένα υπέροχο βιβλίο που απλά σε ταξιδεύει!


Ένα τέτοιο βιβλίο δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή, οπότε σας έχω δωράκι!!!!! Ναι, ναι, καλά το μαντέψατε, οι Εκδόσεις Ψυχογιός προσφέρουν ένα αντίτυπο του βιβλίου "360 Pop-Up , ο Ωκεανός" σε ένα τυχερό παιδάκι για να ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του βυθού! 

Για να έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε το δώρο, απλά βάλτε το email σας στο κουτάκι παρακάτω και ολοκληρώστε όσα περισσότερα βήματα θέλετε και μπορείτε! 

a Rafflecopter giveaway

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου!


Καλή Επιτυχία!!!


mats mouts
post signature



P.S This Giveaway is also sponsored by  kerdiseto , ediagonismoisaveandwin, likekaikerdise diagonismos , nethall and by e-contest.

19 comments :

  1. Katapliktiko fainetai! Teleio gia paidakia!

    ReplyDelete
  2. Τελειο δώρο! Ευχαριστουμε!

    ReplyDelete
  3. Καλή επιτυχία σε όποιο παιδακι το αποκτησει :)

    ReplyDelete
  4. Φανταστικο! Ευχαριστούμε πολύ!
    Άννα Μελε

    ReplyDelete
  5. ευχαριστουμε κ τις 2 σελιδες!

    ReplyDelete
  6. Πολύ ενδιαφέρον βιβλίο. Τέλεια ιδέα, Ζίνα μου.

    ReplyDelete
  7. Πολύ γλυκό δωράκι!

    ReplyDelete
  8. Ευχαριστούμε τόσο πολύ για την ευκαιρία!!! Ο Βασίλης μου θα ξετρελαθει αν είμαστε τυχεροί!!!! Fb name : Σόνια Καλέτσιου

    ReplyDelete
  9. Ευχαριστούμε πολύ!!!!!!

    ReplyDelete
  10. Βιβλίο το καλύτερο δώρο για μικρούς και μεγάλους.
    Ευχαριστούμε πολύ
    Πάντα με επιτυχίες καλές δουλειές με χαμόγελα πολλά

    ReplyDelete
  11. τέλειο δώρο για τον μικρό μου

    ReplyDelete
  12. Τελειο δώρο ❤❤

    ReplyDelete
  13. ευχαριστουμε!fb ερμιονη τσαπακιδου

    ReplyDelete
  14. Τέλειο.. Ευχαριστουμε πολύ..

    ReplyDelete
  15. Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε!!!

    ReplyDelete
  16. Τι όμορφο; Ευχαριστούμε!

    ReplyDelete
  17. Σας ευχαριστούμε πολύ! Ο γιος μ τρελαίνεται για τα πλασματ της θάλασσας!!

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin