Ποια Φυτικά και Βιολογικά προϊόντα Ομορφιάς λάτρεψα!


Δε χρειάζεται πολύς χρόνος για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας... αυτό προσπαθώ να υπενθυμίζω συνέχεια σε εμένα (ναι...ναι...μου μιλάω συνέχεια!) μπας και μπω σε ένα πρόγραμμα και να το ακολουθώ. Δύο πράγματα όμως δεν ξεχνάω με τίποτα! Τον καθαρισμό του προσώπου καθημερινά και φυσικά να περιποιούμαι τα μαλλιά μου! Ειδικά για το δεύτερο βέβαια δεν έχω και πολλές επιλογές, αφού αν το αφήσω εντελώς φυσικό, θα γίνει αυτό που λέμε αφάνα! Από την άλλη βέβαια, επειδή ακριβώς χρησιμοποιώ λίγα καλλυντικά περιποίησης, φροντίζω να είναι αξιόπιστα, να μου ταιριάζουν και να είναι ποιοτικά και οικονομικά! Οπότε σας παρουσιάζω δύο προϊόντα που δοκίμασα και λάτρεψα τελευταία από την Herbally!



Όχι, δεν έχω αυτή την κρίση των 40 που λένε, αν και τα πλησιάζω σιγά σιγά, αλλά έχω αυτή τη δική μου κρίση που με έχει πιάσει τα τελευταία 7 χρόνια... ξέρετε, την έλλειψη ελεύθερου προσωπικού χρόνου! Το πήρα λοιπόν απόφαση ότι με τίποτα δε μπορώ να αφιερώνω ώρες μπροστά στον καθρέπτη και φυσικά να ξοδεύω πολλά λεφτά σε προϊόντα περιποίησης. Άλλωστε στο παρελθόν είχα και περίπτωση που το σώμα μου αντέδρασε σε ένα προϊόν και ας ήταν μεγάλης γνωστής εταιρίας καλλυντικών και μάλιστα πολύ ακριβό! Οπότε άλλαξα ρώτα! Φυσικά και Οργανικά και Φυτικά αν γίνεται! Οπότε ή τα ετοιμάζω μόνη μου, όπως έκανα με την Κρέμα Σώματος ή απλά ανακαλύπτω νέα προϊόντα που μου ταιριάζουν απόλυτα. Και δύο από αυτά, σας τα παρουσιάζω σήμερα!


Σαπούνι Κλεοπάτρα με Φρέσκο Βιολογικό Γάλα Γαϊδούρας, Ρόδι και έλαιο Αργκαν: Ναι, ναι βρήκα προϊόν με γάλα γαϊδούρας και άκρως βιολογικό! Ενώ το ρόδι απλά το απογειώνει, αφού το κάνει εντελώς αντιγηραντικό και αντιοξειδωτικό, ενώ το πρόσωπο απλά λάμπει! Το συγκεκριμένο σαπούνι το λάτρεψα! Το δοκίμασα και για πλύσιμο χεριών και φυσικά για το πρόσωπο!  Ενυδατώνει χωρίς να λαδώνει, αφήνοντας μία υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας! Και φυσικά είναι υποαλλεργικό και τέλειο για τα μικρά μου. Ναι, καλά καταλάβατε, πλέον πλένουν χεράκια με γάλα από γαιδουρίτσα και το διασκεδάζουν... περάσαμε μία φάση που όσο πιο μαύρα τα χέρια, τόσο το καλύτερο!  


Φυτικό Ζελέ Μαλλιών με Αλόη και Εκχύλισμα Ελιάς: Μπορεί με την περιποίηση προσώπου να μην έχω μία σταθερή σχέση (ξεχνάω να βάζω και κρέμα πολλές φορές λέμε!), αλλά με τα μαλλιά μου έχω μία σχέση πάθους και μίσους! Όσες έχουν σγουρά μαλλιά, νομίζω με καταλαβαίνουν απόλυτα! Έτσι ανάλογα την υγρασία φρεζάρουν τρελά ή απλά πέφτουν και η μπούκλα μου αν και φυσικότατη και μεγάλη, εξαφανίζεται! Μετά από χρόνια μελέτης λοιπόν, βρήκα τρόπους να κρατάω τη μπούκλα ζωντανή και χωρίς να εκνευρίζομαι... θέλω μόλις 5-10 λεπτά, ανάλογα την εποχή! Εντάξει, θα σας τα πω σε άλλη ανάρτηση! Αυτό που έχω να πω εδώ είναι ότι η μπούκλα μου διατηρείται καλύτερα με λίγο Ζελέ Μαλλιών, ειδικά στις άκρες! Έχω δοκιμάσει πολλά και φυσικά έχω απορρίψει ακόμα περισσότερα. Άλλα μου έφερναν φαγούρα, άλλα μου έκαναν πιτυρίδα και άλλα απλά δεν κρατούσαν! Και επειδή ειδικά τα μαλλιά τα θέλω απόλυτα υγιή, χάρηκα ιδιαίτερα όταν βρήκα ένα Ζελέ μαλλιών με Βιολογική Αλόη και Εκχύλισμα Βιολογικής Ελιάς, προβιταμίνη Β5 και φίλτρο UV! Κοινώς, και θρέφει το μαλλί και το κρατάει σταθερό και έχει αντηλιακή προστασία! Ομολογώ λοιπόν ότι το συγκεκριμένο προϊόν είναι πλέον το αγαπημένο μου! Απλώνεται εύκολα, ξεπλένεται εύκολα, δεν αφήνει αυτά τα μικρά άσπρα χνουδάκια και κυρίως δεν κάνει πρόκες το μαλλί! Είναι σα να μη φοράς τίποτα... άκρως φυσικό look! 


Η Herbally διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης για το σώμα, τα μαλλιά, το πρόσωπο αλλά και υλικά για να δημιουργήσουμε τα δικά μας Καλλυντικά! Καλά το φανταστήκατε...έχω να μοιραστώ και beauty diy μαζι σας... αλλά αυτό είναι άλλη ανάρτηση! 


Και για τις δικές σας αγορές, σας έχω κουπονάκι δώρο! 
Καλές αγορές λοιπόν και περιμένω με αγωνία τις δικές σας εντυπώσεις!!!!



mats mouts
post signature

2 comments :

  1. Φαινονται εξαιρετικα! Ευχαριστω για την εκπτωση!

    ReplyDelete
  2. Γάλα γαιδούρας και λάδι αργκάν είναι χρυσός! Φαίνονται εξαιρετικά ευχαριστούμε για την παρουσίαση αλλά και την έκπτωση!

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin