Πάμε Θέατρο: Comedy Club για παιδιά!


Κυριακή πρωί και πάντα μας αρέσει να κάνουμε κάτι το διαφορετικό... κάτι που να το κάνεις μόνο το Σαββατοκύριακο που ξεκουραζόμαστε! Το θέατρο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και το απολαμβάνουμε! Είμαι από τις τυχερές που τα μικρά μου πριγκιπάκια ξεκίνησαν να βλέπουν θέατρο από 12 μηνών και να το παρακολουθούν και να το απολαμβάνουν...οπότε τώρα που είμαστε 7 και 4 αποτελεί μία από τις βασικές μας οικογενειακές δραστηριότητες! Αυτή τη φορά όμως, μόνο η γυναικοπαρέα της οικογένειας βγήκε βόλτα και μάλιστα σε μία παράσταση που απολαύσαμε και λατρέψαμε και οι δυο μας! Πάμε Θέατρο λοιπόν στο "Comedy Club για παιδιά" στο Θέατρο Χυτήριο με τον Γ. Χατζηπαύλου!



Οφείλω να ομολογήσω ότι τα τελευταία χρόνια το Stand Up Comedy αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μου είδη θεατρικής παράστασης. Οπότε μόλις είδα ότι πλέον υπάρχει ανάλογη κωμωδία και για παιδιά, εννοείται ήθελα να δοκιμάσω αν θα άρεσε στην πριγκίπισσα μου, αφού το είδος αυτό του θεάτρου, δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ιστορία στο σενάριο του και είναι καθαρά θέμα ηθοποιού πως θα αποδώσει το κείμενο και τα αστεία! Θεωρώ βέβαια ότι είναι το καλύτερο είδος για άμεση επαφή με το κοινό, αφού και οι θεατές συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο, μεταβάλλοντας ίσως λίγο και το σενάριο ή δίνοντας την αφορμή στον ηθοποιό να εκμεταλλευτεί τα λεγόμενα τους.


Ο Γιώργος Χατζηπαύλου, γνωστός στο είδος αυτό, ήταν για εμάς τελικά, ο τέλειος τρόπος για να γνωρίσει η μικρή τι θα πει stand up comedy! Και δεν διαψεύστηκα καθόλου! Το Θέατρο Χυτήριο το επισκεπτόμασταν πρώτη φορά και το μόνο που έχω να πω ήταν ότι το λάτρεψα! Η διακόσμηση, η σύνδεση του παλιού με το νέο, απλά με ξετρέλαναν. Φανταστείτε το τώρα και στολισμένο λόγω Χριστουγέννων, ακόμα πιο μαγευτικό!


Οπότε και η παράσταση ξεκίνησε! Μία μικρή αγωνία την είχα , να δω αντιδράσεις της μικρής...ευτυχώς όμως μου μοιάζει τελικά (χαχαχα μα τι ψώνιο) και καταλαβαίνει το καλό χιούμορ! Γιατί ο Χατζηπαύλου, εκτός από καταπληκτική διάθεση που είχε ο ίδιος και κατάφερε να μας την περάσει, κατάφερε να συνδεθεί αμέσως με τα παιδιά και να δημιουργήσει έτσι μία άκρως χαλαρωτική ατμόσφαιρα και για τους μεγάλους και για τα παιδιά, γεμάτη γέλιο! Ναι, ναι, για όλη τη διάρκεια της παράστασης γελάσαμε με την ψυχή μας...η μικρή μάλιστα θυμόταν και το πρωί σήμερα τα αστεία του και γελούσε μέσα στο αμάξι! Κωμικοτραγικές καταστάσεις οικογενειακής καθημερινότητας που όλοι μας έχουμε ζήσει είτε ως παιδιά είτε ως ενήλικες, αναδρομή σε αστείες καταστάσεις και φωτογραφίες της δικής του παιδικής ηλικίας, περίεργες συνήθειες ζώων που προσαρμόστηκαν τέλεια στο κείμενο και αστεία που προέκυψαν από τις απαντήσεις των παιδιών, μαζί με τα παιδιά, ήταν το χαρακτηριστικό της παράστασης.  Και ήταν όλα υπέροχα! 


Φύγαμε λοιπόν με ένα χαμόγελο στα χείλη και με υπέροχη διάθεση και γελούσαμε για πολλή ώρα ακόμα! Μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε, γιατί ένα είναι το σίγουρο...δεν είναι μόνο για παιδιά! 


Ταυτότητα παράστασης :

Comedy Club για παιδιά 
Πού: Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Γκάζι, τηλ.: 211 012 4401 
Πότε: Κυριακή 19 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή έως και 11 Φεβρουαρίου, στις 15:00. 
Εισιτήρια: Γενική είσοδος € 7 (προπώληση) και € 8 (ταμείο την ημέρα της παράστασης) 
Κρατήσεις: Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας τηλεφωνικά (210 3412313) ή μέσω της viva.gr 
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις του Γιώργου Χατζηπαύλου στο xatzi.gr



mats mouts
post signature

4 comments :

  1. Καλησπέρα Ζήνα μου!
    Ακούγεται πολυ ενδιαφέρουσα η παράσταση που είδατε!
    Χαίρομαι που περάσατε πολυ όμορφα !
    Καλη εβδομάδα!Φιλιά!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ήταν και ενδιαφέρουσα και άκρως διασκεδαστική Δημητρά μου!

      χίλια ευχαριστω!

      Delete
  2. Πραγματικά με έκανες να θέλω να το δοκιμάσω! Ωραία, προτότυπη πρόταση.
    Φιλιά πολλά!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελενη μου στη συστήνω ανεπιφύλακτα. Θα διασκεδάσετε και θα γελάσετε με την ψυχή σας!
      φιλακια

      Delete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin