Let's go Crafty .... Υφασμάτινο Κολιέ στα Tiger Stores!


10 Νοεμβρίου, Παρασκευή απογευματάκι και μόλις έφτασα στο Σύνταγμα! Καφεδάκι ανά χείρας και με ένα χαμόγελο τεράστιο, αλλά και με άγχος (δεν το κρύβω άλλωστε) κατηφορίζω την Ερμού για να συναντήσω την αγαπημένη μου φίλη Ελένη του Craftwithmom! Όχι, το άγχος δεν ήταν λόγω της Ελένης, αν και οφείλω να ομολογήσω ότι την είχα αφήσει να με περιμένει αρκετή ωρίτσα... το άγχος ήταν γιατί οι δύο μας θα δημιουργούσαμε με καλή παρέα, στα Tiger Stores στην Ερμού! Τι φτιάξαμε;;; Υφασμάτινα Κολιέ με Ζωάκια, Ξωτικά και όχι μόνο!


Τα Tiger Stores απλά τα λατρεύω και κάθε φορά φροντίζω να τα επισκέπτομαι γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι νέο μπορείς να βρεις. Υπέροχες ιδέες για δωράκια και όχι μόνο, άκρως οικονομικά και άκρως γλυκά! Αυτή τη φορά είχα μεγάλη περιέργεια να δω τι καλό είχαν φέρει για τις γιορτές, αφού έπρεπε να ετοιμάσω το Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης για τα μικρά. Ευτυχώς, βρήκα πάρα πολλές ιδέες και με έβγαλαν από μεγάλο μπελά να ψάχνω!


Άσε που αποτελεί ένα από τα λατρεμένα μου μαγαζιά και γιατί έχουν πολύ χρώμα (φτιάχνει η διάθεση μου κάθε φορά) και γιατί πάντα βρίσκω υπέροχα υλικά για τις κατασκευές μου! Όποτε επισκέπτομαι λοιπόν κάποιο από τα καταστήματα τους, απλά προσπαθώ να χαλαρώσω ώστε να δουλέψει το μυαλό για νέες κατασκευές με τα πραγματάκια που θα βρω! Αγαπημένη Πρόκληση!



Αυτή τη φορά όμως δεν πήγα μόνο για να χαζέψω ή να ψωνίσω (εντάξει το έκανα αργότερα αυτό) αλλά γιατί παρέα με την Ελένη, περιμέναμε να υποδεχτούμε αγαπημένες φίλες και μερικές ακόμα που πρώτη φορά θα γνωρίζαμε, για να δημιουργήσουμε παρέα! Let's go Crafty λοιπόν και οι ετοιμασίες ξεκινούν! Τα τραπέζια στήνονται, τα καλάθια γεμίζουν υλικά και τα πιατάκια γλυκίσματα! Αλήθεια, έχετε δοκιμάσει τα νέα τους μίνι μπισκοτάκια με Τζίντζερ και Κανέλα;;;; 



Οφείλω να ομολογήσω ότι ήμασταν λες και βρισκόμασταν στον Παράδεισο του crafting! Όλα τα παιδιά του καταστήματος ήταν καταπληκτικά, μας υποστήριξαν και συνεργάστηκαν μαζί μας άψογα και το διασκεδάσαμε! Καλαθάκια άδεια μας παραδόθηκαν για να επιλέξουμε μόνες μας τι υλικά θα χρησιμοποιήσουμε. Εκτός λοιπόν από το λατρεμένο μου Βαμβακερό Νήμα, σειρά είχαν κλωστές, υφάσματα, πομ πομ, κουμπάκια! Και για να γίνει πιο τσαχπίνικο και άκρως Χριστουγεννιάτικο, την παρέα μας ακολούθησαν και κάτι μικρούλια ξωτικούλια που ειδικά φέτος τα έχω αγαπήσει τρελά! Ναι, είναι αυτά που είχαμε στο Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης και στη Χριστουγεννιάτικη Σύνθεση με Moss!


 Φανταστείτε λοιπόν τη χαρά μας όταν απλά αφεθήκαμε ελεύθερες μέσα στο κατάστημα να διαλέξουμε υλικά! Το αρχικό κολιέ ήταν με σιδεροτυπία, αλλά ήταν μία ανεπανάληπτη πρόκληση να βρούμε υλικά που θα μπορούσαν να καλύψουν και τον πιο απαιτητικό και από την άλλη να δούμε πως με λίγη φαντασία μπορείς να βγάλεις διαφορετικά σχέδια! Και εκεί απλά ξετρελάθηκα! Κάθε πάγκος με νέα υλικά που ειλικρινά προσπαθούσαμε να μη τα μαζέψουμε όλα...αφού όλα θα μπορούσαν να μπουν σε ένα κολιέ!






 Και μετά η δημιουργία ξεκινάει! Τα βασικά βήματα εξηγήθηκαν, ακολουθήθηκαν, αλλάχθηκαν και τελικά το κάθε κολιέ ήταν όντως μοναδικό! Και μετά ξεκινάει το στόλισμα...τσαχπίνικες λεπτομέρειες με φιόγκους, ξωτικούλια, χάντρες, κουμπάκια, δαντέλες, κλωστές και πολλά ακόμα! Ενδιάμεσα φυσικά μικρά διαλείμματα για γλυκές τονώσεις δύναμης...ξέρετε, σοκολατάκια, μπισκοτάκια, καραμελάκια και πολλά ακόμα!


 Στην παρέα μας βρέθηκαν αγαπημένες φίλες, κοπέλες που πρώτη φορά γνωρίζαμε και περάσαμε καταπληκτικά και δύο μικρές υπάρξεις... οι νεότερες μάλιστα σε ηλικία δημιουργοί, είχαν μεγάλη φαντασία που μας βοήθησε πάρα πολύ! Έτσι, εκτός από κολιέ, φτιάξαμε τελικά και κορδέλες για τα μαλλιά και βραχιολάκια! Κάθε σχέδιο διαφορετικό, με άλλο στυλ και χρώματα.


Τα Tiger Stores, εκτός από την καταπληκτική διοργάνωση, μας πρόσφεραν και δωράκια για τις μικρές μας crafter και για δύο τυχερές ακόμα από την παρέα! Πάντα καλότυχες κούκλες και ελπίζουμε να τα χαρείτε!



Περάσαν 2 ώρες γεμάτες γέλια, κουβέντες και δημιουργίες...και φυσικά γλυκές μπουκίτσες, μην το ξεχνάμε! Δημιουργήσαμε όλες μαζί και πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ που είδα πάλι όλες τις κοπέλες... το crafting ενώνει άλλωστε!


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Tiger Stores για την πολύτιμη βοήθεια τους και για την ευκαιρία που μας δόθηκε να δημιουργήσουμε παρέα μαζί τους και φυσικά όλους τους εργαζόμενους του καταστήματος στην Ερμού, που μας σκλάβωσαν με την καλοσύνη και τη συνεργασία τους! Να ευχαριστήσω τα κορίτσια που βρέθηκαν μαζί μας και φυσικά την Ελένη για την υποστήριξη και τη φιλία της! 

Αυτό ήταν μόνο η αρχή, αφού ετοιμάζονται και άλλα events με το νέο έτος. Εσείς, απλά καλή διάθεση και φαντασία μόνο! Let's go Crafty!


mats mouts
post signature

12 comments :

  1. Περάσαμε τέλεια!!! Πολύ εξυπηρετικοί όλοι στα tiger, όμορφα υλικά, γλυκές νοστιμιές, ωραία παρέα!! Ανυπομονώ για το επόμενο!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κάτι νέο ετοιμάζεται!!!! θα τα ξαναπούμε σύντομα!
      Σε ευχαριστουμε πάρα πολύ Αλεξάνδρα μου που μας τίμησες! χαρηκα πολύ που σε έιδα :)

      Delete
  2. Ti orea pou pernate ekei, Zina! Pali me ekanes kai zilepsa!

    ReplyDelete
  3. Ευτυχώς που από ότι κατάλαβα θα ακολουθήσουν και άλλα party,γιατί δεν μπόρεσα να έρθω,ενώ το ήθελα πολύ(ετοίμαζα ένα άλλο party,του Φραγκισκάκου,για την επόμενη το πρωί)!!Ανυπομονώ για τα επόμενα,καλό βράδυ Ζήνα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ιωάννα μου σίγουρα θα τα πούμε και σε επόμενο!!!!! Φιλακια!

      Delete
  4. Τρομερό το κολιέ! Μου αρέσει πολύ το χαλαρό στυλ του! Πάντα τέτοια και πάντα επιτυχίες Ζίνα μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαιρομαι που σου άρεσε Χριστινάκι! Χιλια ευχαριστω!!!!

      Delete
  5. Θέλω και γω μωρέ ένα τέτοιο κολιεεεεε 😔

    ReplyDelete
  6. Περάσαμε πάρα πάρα πάρα πολύ όμορφα!!! Θαυμάζω και την μικρή μονδέλα μου by the way που τρώει το μπισκότο της!!! Thank you!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχαχα και μονδέλα και crafter με καταπληκτικό χρωματιστό γούστο! σίγουρα είναι κόρη σου είπαμε;;;;

      Delete

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin