Η παρέα μας μεγαλώνει....

Η παρέα μας μεγάλωσε και έγινε τριάδα. Προστέθηκε λοιπόν και η Εύη!


Βέβαια για να την αποδεχτούμε ως μέλος του ΕυΖην πέρασε από χίλια κύματα:

-      Έγινε πρώτα από όλα μαμά!!!  Και επειδή απέκτησε ένα γλυκύτατο αγοράκι, η κόρη μου είναι το μόνο θηλυκό της παρέας… περισσότερη προστασία λοιπόν.


-      Βάπτισε τη κόρη μου, δηλ έγινε και πνευματική μαμά. Άρα γνωρίζει τη μητρότητα από όλες τις απόψεις! (όχι δεν είναι μέσον η κουμπαριά μας….)
-      Ανέλαβε τα φυτικά καλλυντικά. Βρήκε συνταγές απλές, με αγνά υλικά, 100% φυτικά και μας δίνει την ευκαιρία να προσέξουμε και να περιποιηθούμε τον εαυτό μας από την κορυφή μέχρι τα νύχια, κυριολεκτικά.


-      Δοκίμασε πάνω της τα καλλυντικά…. Παραμένει το ίδιο όμορφη αλλά με πιο εμφανή τα σημάδια της ξεκούρασης , της χαλάρωσης και της λάμψης!!!!


-      Έλαβε μέρος και στα δύο bazzar του ΕυΖην και μας έδειξε ότι μαγειρεύει και καλά. Με κέικ και μπισκότα… τα φάγαμε αναγκαστικά όλα....


-      Τέλος γράφτηκε σε γυμναστήριο. Κάνει κάθε μέρα 1ώρα ασκήσεις για να αντέξει το βάρος και την τιμή να είναι μέλος του ΕυΖην (χαχαχα καλό ε;)


Μετά από όλα αυτά και μετά από πολύωρη σύσκεψη με τη Λίτσα, τα δύο κύρια και παλαιότερα ιδρυτικά μέλη, η Εύη ανήκει πλέον στην ομάδα του ΕυΖην!!!! Μην περιμένετε φωτογραφία της… δε συμφέρει J

Θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το όνομα τώρα και να γίνει Ευ^2Ζην… αλλά καταλαβαίνετε; πολύ μπέρδεμα. Το αφήσαμε λοιπόν ως έχει. Άλλωστε τι ομορφότερο από το να εύχεσαι συνεχώς
« ΕυΖην, να ζεις καλά». Γιατί και εμείς που είμαστε μαμάδες το βλέπουμε και το ζούμε καθημερινά με το μεγάλωμα των παιδιών μας και ο καθένας μας με απλές καθημερινές στιγμές. Δημιουργούμε στον ελεύθερό μας χρόνο και ασχολούμαστε με το χόμπυ μας, έχοντας ως έμπνευση τις απλές καθημερινές στιγμές. Από ένα χαμόγελο των μικρών, μία αγκαλίτσα από το σύζυγο, ένα καλό σχόλιο στην εργασία μας,  μία ευχάριστη ανάμνηση από ένα ταξίδι, ένα τραπέζι με φίλους, ένα όμορφο βιβλίο που διαβάσαμε, ένα ηλιοβασίλεμα που είδαμε.
Στο ταξίδι μας αυτό, είναι τιμή και ευχαρίστησή μας που και προστέθηκε ένα μέλος ακόμα και κυρίως που το μοιραζόμαστε μαζί σας. Καλές μας βόλτες λοιπόν !!!!


No comments :

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin