A walk toTatoi!!!!


Spring is officially here and the so is the sun and the heat! Finally! I am not a Winter girl, I like Spring and I adore Summer! 1st of May is for me the greatest day of the Spring, so it was a great opportunity to make a short excursion. With good friends we went to Tatoi (the old cottage houses of the ex-royal family). It was really great. The perfect place to play with the kids, to enjoy nature, to have a launch under the trees and the blue sky, to walk in the forest. We did all these and many more! And if you haven't visit this place, this is the greatest season to do it...cause the flowers are amazing, the grass is really green and soft, the forest is beautiful and full of small animals! Go for a bicycle ride or for a picnic or just for a walk! You are going to love this place!

Η Άνοιξη είναι και επισήμως εδω και φυσικα και ο ήλιος και η ζεστη! Επιτέλους! Δεν είμαι κοριτσι του Χειμωνα, μου αρέσει η Άνοιξη και λατρευω το Καλοκάιρι! Η Πρωτομαγια είναι για μένα η ωραιότερη μέρα της Άνοιξης, και η καταλληλότερη για μία μικρη εκδρομή. Με καλούς φίλους επισκεφτήκαμε το Τατόι (η εξοχική κατοικία της πρωην βασιλικης οικογενειας). Ήταν υπέροχα. Το καλύτερο μέρος για να παίξεις με τα παιδιά, να απολάυσεις τη Φυση, να φάς κάτω από τα δέντρα και τον γαλανό ουρανό, να περπατήσεις στο δάσος. Τα κάναμε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα! Και αν δεν έχετε πάει ποτέ εκεί, τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για μία βολτα... γιατί τα λουλούδια είναι καταπληκτικά, το γρασίδι είναι μαλακό και καταπράσινο, το δάσος πανέμορφο και γεμάτο μικρα ζώα! Για μία βόλτα με ποδήλατα ή για πικ νικ ή απλά για έναν περίπατο! Θα το λατρέψετε το μέρος!


Just do not forget to gather your rubbish in bags and through them in the trash cans and not leave them in the forest!

Απλά μην ξεχνάτε να μαζευετε τα σκουπίδια σας, να τα βάζετε σε σακούλες και να τα τοποθετείτε σε σκουπιδοτενεκεδες και όχι να τα αφήνουμε στο δάσος!


Have a great May!


mats mouts
post signature

No comments :

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin