Handmade Crochet Sea Pebbles and a Giveaway!!!


 Ανοίγω λοιπόν πακετάκι και τι βρίσκω;;;; Ένα, ή μάλλον πέντε τέλεια μικρά δωράκια, άκρως χειροποίητα! Βοτσαλάκια σε διάφορα χρώματα, όλα καλυμένα με πλεκτό, που είχε ως κεντρικό σχεδιο ενα μικρο λουλουδάκι! Αχ αυτη η φίλη μου η Αλέκα... καθε φορά με εκπλήσει όλο και περισσότερο! Μετά τα Διαμαντάκια μου, τώρα σειρα έχουν αγαπημένα βοτσαλάκια... τα οποία ως νησιώτισα τα έχω σε περίοπτη θέση μέσα στο σπίτι μου σε κάθε δωμάτιο φυσικα!


Οπότε όταν λαμβάνεις ένα τέτοιο υπέροχο δώρο, πώς το εκμεταλλέυεσαι; Γιατί η Αλέκα ήθελε να τα αξιοποιήσω... και θα σας πω σε λίγο γιατι. 


 Τους έβαλα λοιπόν για παρέα χάντρες millefiori με υπεροχα λουλούδια μέσα, σε άκρως ανοιξιάτικες αποχρώσεις και μία υπέροχη λευκη - χρυση αλυσίδα και ξεκίνησα να τα συνδυάζω!


Έτοιμα τα κολιεδάκια λοιπόν! Και πρέπει να ομολογήσω ότι πολύ τα ζήλεψα! Από τα πέντε βοτσαλάκια λοιπόν, κράτησα ένα για μένα να το φτιάξω σε γαλάζιες αποχρώσεις που λατρεώ για το Καλοκαιρι... ναι ναι, το ξέρω έχουμε ακόμα Χειμώνα, αλλά ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! 


Το δευτερο το έφτιαξα για τη φίλη μου την Αλέκα, με ένα πράσινο λουλουδάκι για να προσθέσει απλά μία μικρή χρωματιστή νότα στο σύνολο και να γίνει πιο ανοιξιάτικο. 




Τα υπολοιπα τρία λοιπόν, κατόπιν και εντολής της Αλέκας, είναι δωράκια για τρεις από εσας! Έτσι για να ξεκινήσουμε γλυκά το 2016 και να χαμογελάσει το χειλάκι μας και φυσικά γιατί πολύ απλά τρελαινόμαστε και οι δύο να δίνουμε δωράκια! 


Πως θα λάβετε μέρος; Πολύ απλά... ο διαγωνισμός βρίσκεται στο facebook οπότε απλά πατήστε ΕΔΩ και ακολουθείστε τα βήματα! Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου!!! 


Καλη σας επιτυχία!!!!

Και Αλεκάκι, χίλια ευχαριστω!!!!!

ματς μουτς

post signature


P.S This Giveaway is also sponsored by  kerdiseto , ediagonismoisaveandwinmydiagonismoi likekaikerdisepaiksekerdise diagonismos , nethall,  and by e-contest

No comments :

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin